Wpis z mikrobloga

mircy i mirabelcy z #wroclaw jest sprawa.. w najbliższym czasie potrzebuję dachu na 2 godziny.

Zależy mi na pewnym #rozowypasek, ale że ona też posiada konto na wypoku, pozwoliłem sobie napisać z nowego.

Otóż różowa chce mnie zaprosić na piwo (myśli, że jest mi coś winna, bo postawiłem jej prezent/atrakcję ekstramalną, o której marzyła. Postawiłem, bo tak.). I jak już mnie zaprosi na to piwo - myśląc, że idziemy na zwykłe piwne spotkanie (pierwsze nasze takie we dwójkę, bo ja chyba nieco #friendzone, ale #!$%@? - co szkodzi spróbować :D znamy się z pracy i generalnie zajebiście się lubimy), w momencie #firstsight #!$%@?ę ją pytaniem - czy chce zwykłe spotkanie, czy może coś ciekawego, czego pewnie jeszcze nie przeżyła - znając #logikarozowychpaskow - wejdzie w to ;)
Dalej.. prezent, który jej się marzył i który dla niej zorganizowałem wcześniej był związany z lotem/spadkiem swobodnym - typu spadochron te sprawy. Dlategoż chciałbym niewiastę zabrać na wysoko położoną samotnię, gdzie we dwójkę będziemy mogli kontemplować, jak usunąć mirkowe konta no i #zachodslonca - w najbliższym czasie nasze słoneczko zachodzi ok. godziny 18:30 za tydzień o 18 ##!$%@?.. a zatem do meritum:
będę potrzebował użyczenia dachu (wysoki blok/wieżowiec), gdzieś we Wrocławiu - żebym mógł wcześniej tam wejść, wnieść leżaki, na których będziemy usuwać konta mobilnie; żeby nie było, załączam zdjęcie - próbowałem na nielegalu u siebie - udało się wejść po 40 minutach prób wszelkiej maści.. #logikaniebieskichpaskow , ale ostatecznie nie mogę skorzystać z tego dachu ... całą historię + dobrą wódkę (jeśli życzy) sprzedam mirkowi/mireczce, któreż to użyczy mi na wybrany dzień (jeszcze nie wiem który, bo to, nawet dla mnie, będzie niespodzianka :D) dach swojego budynku (nie wiem #!$%@? jak - może ktoś ma dostęp.. jakkolwiek.. może jakieś porady?)

#podrywajzwykopem #stulejacontent #pozyczdach #usunkonto #tfwnogf #truestory
zenibyromantycznieczycos - mircy i mirabelcy z #wroclaw jest sprawa.. w najbliższym c...

źródło: comment_9BPSVBdc4YztZpHOwICd5PJFsKCdfhWl.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
@zenibyromantycznieczycos: Dach to najlepsze miejsce na podryw evar, wszystkie na to lecą xD Wpadłem na to jakoś w wieku 15 lat i używam do dziś. Ja niestety nie użyczę bo mój jest zamknięty, ale powodzenia.
A, i jakbyś podczas poszukiwań trafił na coś otwartego w miarę permanentnie to podklep pod #pozyczdach, przyda się na przyszłość xD
btw. zdjęcie jest z okolic Kosmosu?
  • Odpowiedz
@zenibyromantycznieczycos: poszukaj dachu jakiegoś budynku niemieszkalnego.
Na dachach bloków jest pełno wywiewek z pionów kanalizacyjnych no i wyloty wentylacji. Wszystko fajnie, tylko, że zazwyczaj na takim dachu wali kupą, słychać trochę jak ktoś wodę spuszcza, wszystko miesza się z zapachami z kuchni.
Niezbyt przyjemnie na dłuższą posiadówę, a już szczególnie z paskiem.
  • Odpowiedz
@zenibyromantycznieczycos: @Dawwido: A to jest prawda, pamiętam jak kiedyś (zresztą właśnie na wspomnianym wyżej dachu) zaczęło z któregoś wylotu #!$%@?ć kapustą, i to nie tak trochę, tylko dosłownie na drugi koniec dachu trzeba było iść żeby tego nie czuć, faktycznie trochę to psuje atmosferę romantyzmu xDD
  • Odpowiedz
@zenibyromantycznieczycos: rada od cumpla - jesteś na autostradzie do friendzone z takimi pomysłami. Zostaw to na później, odpuść. Idź na piwo, zostań w tej konfiguracji, że to ona jest Tobie coś winna, jak coś chcesz zaproponować to coś dla siebie, egoistycznie. Tak będzie zdrowiej, z dachem i takimi tekstami zrobisz przypał, serio.

Ja to bym poszedł na luzaku, wręcz lekko znudzony, ona będzie gadała, że wow super dziękuje, nie wiem jak
  • Odpowiedz
@zenibyromantycznieczycos: Gdyby tak zupełnie nic nie wyszło a bardzo by Ci zależało to jakaś opcja może być wejście na ten niedokończony budynek koło nasypu kolejowego (ul. Nasypowa chyba). Nie wiem jak tam teraz, czy ktoś pilnuje czy nie (musiałbyś obadać wcześniej), ale kiedyś nocną porą na piwko można było na luzkau w przerwach w ogrodzeniu wejść. Tylko leżaków wcześniej nie uszykujesz, ewentualnie jakiś kocyk... ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz