Aktywne Wpisy
WielkiNos +575
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Panitsch +679
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
Zależy mi na pewnym #rozowypasek, ale że ona też posiada konto na wypoku, pozwoliłem sobie napisać z nowego.
Otóż różowa chce mnie zaprosić na piwo (myśli, że jest mi coś winna, bo postawiłem jej prezent/atrakcję ekstramalną, o której marzyła. Postawiłem, bo tak.). I jak już mnie zaprosi na to piwo - myśląc, że idziemy na zwykłe piwne spotkanie (pierwsze nasze takie we dwójkę, bo ja chyba nieco #friendzone, ale #!$%@? - co szkodzi spróbować :D znamy się z pracy i generalnie zajebiście się lubimy), w momencie #firstsight #!$%@?ę ją pytaniem - czy chce zwykłe spotkanie, czy może coś ciekawego, czego pewnie jeszcze nie przeżyła - znając #logikarozowychpaskow - wejdzie w to ;)
Dalej.. prezent, który jej się marzył i który dla niej zorganizowałem wcześniej był związany z lotem/spadkiem swobodnym - typu spadochron te sprawy. Dlategoż chciałbym niewiastę zabrać na wysoko położoną samotnię, gdzie we dwójkę będziemy mogli kontemplować, jak usunąć mirkowe konta no i #zachodslonca - w najbliższym czasie nasze słoneczko zachodzi ok. godziny 18:30 za tydzień o 18 ##!$%@?.. a zatem do meritum:
będę potrzebował użyczenia dachu (wysoki blok/wieżowiec), gdzieś we Wrocławiu - żebym mógł wcześniej tam wejść, wnieść leżaki, na których będziemy usuwać konta mobilnie; żeby nie było, załączam zdjęcie - próbowałem na nielegalu u siebie - udało się wejść po 40 minutach prób wszelkiej maści.. #logikaniebieskichpaskow , ale ostatecznie nie mogę skorzystać z tego dachu ... całą historię + dobrą wódkę (jeśli życzy) sprzedam mirkowi/mireczce, któreż to użyczy mi na wybrany dzień (jeszcze nie wiem który, bo to, nawet dla mnie, będzie niespodzianka :D) dach swojego budynku (nie wiem #!$%@? jak - może ktoś ma dostęp.. jakkolwiek.. może jakieś porady?)
#podrywajzwykopem #stulejacontent #pozyczdach #usunkonto #tfwnogf #truestory
Niestety nie mam dachu, ale powodzenia Mirku! Kibicuję Ci z całych mirkowych sił!
A, i jakbyś podczas poszukiwań trafił na coś otwartego w miarę permanentnie to podklep pod #pozyczdach, przyda się na przyszłość xD
btw. zdjęcie jest z okolic Kosmosu?
Na dachach bloków jest pełno wywiewek z pionów kanalizacyjnych no i wyloty wentylacji. Wszystko fajnie, tylko, że zazwyczaj na takim dachu wali kupą, słychać trochę jak ktoś wodę spuszcza, wszystko miesza się z zapachami z kuchni.
Niezbyt przyjemnie na dłuższą posiadówę, a już szczególnie z paskiem.
Ja to bym poszedł na luzaku, wręcz lekko znudzony, ona będzie gadała, że wow super dziękuje, nie wiem jak