Wpis z mikrobloga

#csgo
Nic tak bardziej nie w-------o na mirage jak zjeb ze scoutem skaczący za boxami na midzie lub przy vanie na B, którego nie dało się trafić przez z-----e hitboxy, a on w podskoku sadził ci banie. Cóż, on dalej będzie sadził banie, ale wreszcie stał się trafialny. W następnym updejcie w ogóle powinni znerfić tego scouta żeby przy podskoku strzelał w kosmos.

Co do m4a1-s, jest to znaczny nerf i kto uważa inaczej pewnie siedzi w goldzie. Mówię to ja, noob, który wbił globusa opierając się głównie o full auto (lub jak kto woli "spray") z właśnie S'ki. Zastanawiam się czy przejść na m4a4.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co do m4a1-s, jest to znaczny nerf i kto uważa inaczej pewnie siedzi w goldzie.

@ssjfrytek: Lo olaboga! Co to sie stanelo! Od teraz trzeba kontrolowac szpreja a nie tylko strzelac byle gdzie zeby zabic! Co ten Gabe!

Ja tam wielkie różnicy nie odczułem, w sumie grałem tylko 2 mmy, ale jak kontroluje to jest git.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: jak nietrafialny jak nie raz z głupiego digla wywalało sie cioty skaczące na vanie pod b, na 64 ticku po prostu jest mniejsza szansa ze dostaniesz zbłąkana kula (chcociaz w niektórych przypadkach znacznie większa).
  • Odpowiedz