Aktywne Wpisy

petugh +1274
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Huptys +42
#kiszak Ech. I zaczęło się szukanie brudów w profilach gierkowych. To jest bardzo ciekawe, bo podobno to my, wykopki, szukamy brudów na tych biednych ludologów w profilach na steam/psn
źródło: obraz_2025-09-27_222431737
Pobierz

Nic tak bardziej nie w-------o na mirage jak zjeb ze scoutem skaczący za boxami na midzie lub przy vanie na B, którego nie dało się trafić przez z-----e hitboxy, a on w podskoku sadził ci banie. Cóż, on dalej będzie sadził banie, ale wreszcie stał się trafialny. W następnym updejcie w ogóle powinni znerfić tego scouta żeby przy podskoku strzelał w kosmos.
Co do m4a1-s, jest to znaczny nerf i kto uważa inaczej pewnie siedzi w goldzie. Mówię to ja, noob, który wbił globusa opierając się głównie o full auto (lub jak kto woli "spray") z właśnie S'ki. Zastanawiam się czy przejść na m4a4.
@mayek: piszę pod tagiem #csgo skoro nic nie zrozumiałeś to co tu robisz, cumplu?
@ssjfrytek: Lo olaboga! Co to sie stanelo! Od teraz trzeba kontrolowac szpreja a nie tylko strzelac byle gdzie zeby zabic! Co ten Gabe!
Ja tam wielkie różnicy nie odczułem, w sumie grałem tylko 2 mmy, ale jak kontroluje to jest git.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu