Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +167
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Hej, Mirki, gdzie jest haczyk w tego typu aukcjach?
http://allegro.pl/komputer-core-i5-4x3-4ghz-8gb-gtx970-4gb-2tb-bonus-i5576711168.html
Czy oni nie próbują oszukać montując jakieś tanie zamienniki? Jestem skonsternowany bo fajnie by było tanio wyrwać dobry sprzęt, ale nie wiem czy nie sparzę się na tanich zamiennikach "sprawdzonych producentów".
Myślałem nad takim zestawem:
Płyta głowna - Gigabyte GA-H81M-S1
CPU - Intel Core i5-4460, Quad Core 3.20GHz GW36 FV 23%
GPU - Karta graficzna GIGABYTE GeForce GTX 970
@Humble: SilentiumPC niestety robi słabe zasilacze, zwłaszcza z tego co pamiętam, to ten był niesamowicie słabej jakości i szybko sprawiał problemy.