Wpis z mikrobloga

@tor_Arka: tak bardzo prawda... niestety. a jakby przyszło co do czego, to co drugi taki kozak zamiast chwycić za b--ń, to kampiłby się po piwnicach, a potem uciekł pierwszym lepszym transportem za granicę.
  • Odpowiedz
@tor_Arka: PS.Nie jestem gimnazjalistą... Gdyby się te czasy wróciły,nie narzekałbym,zwłaszcza że bez tego mam zmartwień na tyle,by przed 30-tką zaczynać siwieć. A to,że osobiście w tym s----------m kraju nie mam pracy nie znaczy jeszcze,że jestem aż taką s---------ą. Utknąłem niestety w małym miasteczku, po tym co się dzieje ostatnio zaczynam to trochę doceniać - szanse,że wylecę w powietrze w jakimś autobusie może chociaż mam dużo mniejsze...

A co do islamistów
  • Odpowiedz
@tor_Arka: I w ten sposób wyśmiewasz nagłaśnianie zagrożenia. Ono ma sens,choć możesz uważać większość wrzucających to za s---------y itd. Sorry,ale widzisz co forsuje rząd.

Przekupują ich posadkami,a ci sprowadzą razem z imigrantami terrorystów.A za rok w Krakowie Światowe Dni Młodzieży dodam.2 miliony ludzi i papież w Krakowie. W jaki sposób niby służby specjalne maja upilnować ponad 10 tysięcy "figurantów", co do których nawet nie będą wiedzieć którzy są groźni i
  • Odpowiedz
@tor_Arka: Przynajmniej pośrednio - TAK. Oczywiście taka "walka" jest śmieszna w porównaniu z walką uliczną czy zbrojną,ale nie przesadzaj. Rosjanie po coś finansują swoją centralę w Ołgino, Ukraińskie trolle też na wykopie były (donmunchito np.) itd.

Ty myślisz,że różnego rodzaju artykuły i zdjęcia z dzieckiem to nie jest element wojny ? G---o prawda,to jest propaganda,to jest wojna psychologiczna i informacyjna.
  • Odpowiedz