Wpis z mikrobloga

#iran Iran to powinien dostać w------l choćby za shahedy wysyłane na cywilów na Ukrainie. Tfu na islamistow
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fajnopolackigej: Poczekamy - zobaczymy. Podalem Ci pierwsze lepsze zrodlo bo wiem zze jestes zbytnim tlukiem zeby samemu poszukac. BTW zadzwon do agencji reutersa i powiedz ze oni tez fejki puszczaja.

A i do paru stacji tv w ktorych pokazywali zdjecia SZKOLY zbombardowanej przez zbrodniarzy wojennych zwanych zymianami.
  • Odpowiedz
@szurszur Dokładnie. Oni by tego nie zrobili.
Przeciez w Gazie to ludobójstwa to też pomówienia.
Kto wie, może dożyjemy czasów gdy w Polsce snajperzy beda z nudow strzelać sobie do dzieci. Ty pewnie powiesz, że nie ma dowodów i ta kulka to z nieba, prosto od Boga
  • Odpowiedz
@AnalnyInseminator: Nie mam TT, faceboka, insta i niczego podobnego wiec nie odpowiem na Twoje pytanie bo nie wiem.

Natomiast wiem ze zymianie morduja dzieci od dawna. Zanim jeszcze AI sie pojawilo. Wiec to by nie bylo dla mnie zadne zdziwienie.
  • Odpowiedz
żeby się nie okazało że to Irańczycy ją zbombardowali, bo nieb osika hidżabów

@VZee: Tak jak ukraincy zbombardowali teatr w mariupolu i zrobili masakre w buczy? Dobrza wania - dzisiejsze kopiejki juz wpadly - mozesz isc spac.
  • Odpowiedz
@gorzki99: w odróżnieniu do irańskiego reżimu, który kilka tygodni zamordował kilkadziesiąt tysięcy swoich obywateli, po czym twierdził, że to nieprawda, Ukraina ma coś takiego jak wolne media, cymbale.
  • Odpowiedz