Aktywne Wpisy

Patrycja89 +53
Nic mnie tak nie bawi jak podczas rozmowy kwalifikacyjnej rekruter zachwala firmę pod niebiosa, jaka to nie jest wspaniała, jak się prężnie rozwija i jak nie zatrudniają byle kogo po czym bez cienia żenady mówią, że to zlecenie i stawka minimalna xDDD Wspaniała firma k---o, dziękuję za zaszczyt pracy, normalnie Boga za nogi złapałam (na szmacie zarabiałam 4400 netto xD )
#pracbaza #praca #szukampracy #bezrobocie
#pracbaza #praca #szukampracy #bezrobocie

wfyokyga +49
Karuzela z robok
źródło: temp_file2528511419767906380
Pobierz

Pytanie tylko: Gdzie te podpisy ma? Czy ma w wymaganej liczbie okręgów? (21)
@Mrboo: Pisząc "ma" miałem na myśli, że ma zebrane i przyklepane tyle ile trzeba w rękach pełnomocników.
@Jakub_Puchatek:
źródło: comment_eVzNq3qeG2FaBZg26E4hFWdHfbMejnMb.jpg
Pobierz@Myrten: xD
Btw. wydaje mi się, że jednak warto poinformować Brauna, bo taki pełnomocnik to nic dobrego.
@Primusek: Ale ja Ci przecież nie każę w nic wierzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°). Koalicji takiej, że mogą z list partii KORWiN startować i śmiało mówić, że reprezentują Grzegorza Brauna. JKM chciał listę wspólną, ale to już osobna historia, pisałem o tym jakiś czasu temu pod tagiem #politykapuchatka.
Poza tym jakiś durny pełnomocnik nie wyraża poglądów Brauna, bo pewnie jak sam wiesz Braun wielokrotnie mówił, że z Korwinem jest mu po drodze.
@Myrten: no i co z tego? sympatie wypoku się nigdy nie przełożyły na wyniki wyborów
Komentarz usunięty przez moderatora