Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +244
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz
KosmicznyBarszcz +818
Jesteście gotowi na najgorszy świąteczny mem? Trzymam go na dysku od miesięcy, doczekał się XD
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
źródło: IMG_4892
Pobierz

Używał ktoś może biblioteki BASS? Bo kompilator zwraca mi uwagę na pewną rzecz i trudno mi się mu dziwić trochę.
Przedostatni argument tej funkcji ma rzekomo typ WASAPIPROC:
http://www.un4seen.com/doc/#basswasapi/BASS_WASAPI_Init.html
Tylko jak sobie klikniemy na niego to ukazuje nam się funkcja, która zwraca DWORD:
http://www.un4seen.com/doc/#basswasapi/WASAPIPROC.html
No i kompilator oczywiście nie chce mi tego przyjąć. Co trzeba zrobić?
ki BASSa dla kodu SDK który posiadasz.-------------
C/C++, Visual Basic, and Delphi APIs and example projects are provided. To
use BASS with another language you will first have to convert
źródło: comment_5keJvodIO0ZxwKwCsBueEv5tAChWv9om.jpg
PobierzHSTREAM Audio_Capture_BASS::sound_stream=0;Komentarz usunięty przez autora
BASS_WASAPI_Init?źródło: comment_aHplQJpXg2wTn0b3Ha2kikLcATke31vS.jpg
PobierzBass_Init? Poza tym wydaje mi się, żeBASS_WASAPI_Initpowinien przyjmować podobne parametry jakBass_Init, czyli POPRAWNY index urządzenia WASAPI, częstotliwość oraz ilość kanałów. Zrób sobie enumeracje urządzeń dostępnych w systemie przed użyciemBASS_WASAPI_Initi sprawdx czyBASS_WASAPI_Initnie zwraca błędu.Przed
BASS_WASAPI_Initsprawdź czy parametry są przyjmowane przez wybrane urządzenie tym-BASS_WASAPI_CheckFormatMam tu i tu 16 bit i 44100 Hz. Nadal to samo. Przy czym to i tak nie powinno sypać w tym momencie - program się w ogóle nie odpala a nie tworzę żadnego obiektu tej klasy, czyli konstruktor mi nic nie inicjalizuje. Jakby jebnął w momencie utworzenia to wtedy owszem, coś
źródło: comment_LHJKYLUMSYQvuSpMzUT6eTqH2S5Xnyxk.jpg
Pobierz