Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +137
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
PiotrFr +74
Mam pytanie do Mirków mających dziewczynę oraz tych co w przyszłości planują mieć partnerkę. Czy nie boicie się, że była bolcowana przez stado fagasów na brudstocku albo jak była na erasmusie to codziennie bolcował ją inny południowiec?
Powiedzmy sobie szczerze, często dziewczynom puszczają hamulce gdy są do tego sprzyjające okoliczności, przykładowo:
- jest daleko od domu (rodzinnej miejscowości lub miasta w którym żyje);
- jest pewna tego, że jej seksualne wybryki nie wyjdą na jaw (znajomi i rodzina się nie dowiedzą);
- "romantyczna" atmosfera;
- przystojny i chętny właściciel bolca;
- brak partnera lub jego tymczasowa nieobecność partnera (został w domu).
Takie sytuacje jak erasmus, festiwal muzyczny (niekoniecznie brudstock), wyjazd do pracy za granicę czy wycieczka zagraniczna sprzyjają ryzykownym praktykom seksualnym. Każdy kto był na Erasmusie wie jak się polki tam zachowują, tak samo jest w kurortach w krajach południowych, całkowity zanik hamulców, do tego są otoczone przez egzotycznych facetów, a wiadomo jak to działa na polki, nawet nie trzeba nigdzie jechać bo widać jak w Polsce się kleją do erasmusów. Spytajcie jakiegoś anglika jaką to dziewczynę najłatwiej wyrwać na jedną noc, na przygodny s--s, odpowiedź jest jedna: polkę.
Czy z czystym sumieniem puścilibyście dziewczynę na semestr na erasmusa, czy na zbieranie truskawek czy inne sezonowe prace zagranico lub wycieczkę zagraniczną?
Wiadomo, jak dziewczyna się puszcza gdy nie ma chłopaka to tragedii nie ma bo w sumie to jej sprawa co tam robiła, ale z drugiej strony jak masz świadomość, że kiedyś twoja dziewczyna był na ersmusie to musisz sobie zdawać sprawę, że z dużym prawdopodobieństwem miała niezły maraton przez ten semestr na ersmusie.
Jak do tego podchodzicie, jak z tym sobie dajecie radę?
@Jestem_Tutaj: No akurat nie, jestem
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°) jeżeli Twój login wskazuje na wiek to współczuje. Straciłeś jakieś 5-6 lat życia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Już nie zdążyłem edytować. W jakiej instrukcji jest napisane, że zarezerwowanego dla DWOJGA
Jaką ci robi różnicę, czy i z kim spała wcześniej twoja dziewczyna? Dziewczyna to nie mydło, nie zużywa się.
Tzn. ja właściwie się domyślam, po prostu boicie się, że dziewczyna, która ma jakieś minimalne doświadczenie zorientuje się, że jesteście słabi w łóżku. Dziewica nie, bo nie będzie miała z nikim porównania, uzna, że jak jest niefajnie to tak po prostu ma być (chociaż w praktyce jest duża szansa, że tym bardziej prędzej czy później będzie chciała spróbować z innym ;).
@Gaki1992: Przecież takie podejście to coś nowego w długiej historii świata i jest rzeczą typowo kulturową a te ewoluują a historia kołem się toczy.
@janeeyrie: Zużywa się. Badania socjologiczne pokazują to, co z pokolenia na pokolenie przekazywały nam nasze babcie. Unikać rozwiązłych kobiet. Do tego podejdźmy do tego zdroworozsądkowo - wiążąc się z laską która miała 30 partnerów biorę też cały bagaż zachowań jej partnerów. O ile wyższe jest ryzyko zakażenia chorobami typu HPV. Pisałem także o tym w moim poście o tinderze, że trudniej takiej dziewczynie
Gość zadaje pytanie facetom, z facetami chce pogadać na ten temat, a różowe sie w---------a ze swoimi wymysłami.
@janeeyrie: Jasne że dziewczyna nie należy do mnie, ale ja też nie należę do niej i niech nie oczekuje ode mnie zaangażowania w związek. Może wpadać na s--s co tydzień ale zaraz po niech zamawia taxi i wraca do siebie. Na nic więcej niż s--s-znajoma się nie nadaje.
Klasycznie - to kobiety decydują czy
Tego nie wiem, ale myślę, że nie ma żadnej reguły. Jak się wyszumiała to pewnie jest nawet mniejsza szansa, że zdradzi, niż laska która