Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1339
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +6
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Yes ! Yes ! Yes !
Zdążyłem wziąć z timo ładunek zanim przepisywacze na transie sfinalizowali transakcję, z i tak kiepskiej stawki ucinali jeszcze 200 EUR.
Tyle wygrać(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@tadyo: od ponad roku jest motzno źle i jakoś nic się nie załamało do tej pory
Duzi gracze maja tak głodowe stawki , a czesto poniżej kosztów - mowie o firmach produkcyjnych
Małe i średni firmy są tak wyplewione przez inne spedycje - które jeżdzą na marżach 10-20€ że przebić się jest naprawdę max ciężko - i raz dasz d--y dzięki #januszetransportu
@Konkol: @Iudex:
I teraz #truestory
1) Dajesz zlecenie jedne , drugie , trzecie takiemu #januszetransportu
2) Wszystko idzie ok , transporty dojechały na czas , klient zadowolony
3) Umawiasz się na spotkanie z szefem #januszetransportu i proponujesz stałą współpracę po niewiele niższej ( aczkolwiek nadal atrakcyjnej , przede wszystkim stałej i wypłacalnej stawce)
Dla przykładu powiem ci tak że tak między 8:00-10:00 przynajmniej 2 razy ktoś chce poważnie mnie załadować w c---a
@Iudex: Poza tym niektórych zachowań nie zrozumiesz - jeździsz z klientem jest wszystko pięknie , dojechane na czas, serwis zrobiony prima sort robisz tak 10-20-30 zleceń i nagle c--j kontakt się urywa nigdy więcej nie dostajesz od nich telefonu
A jak sam zadzwonisz to tak tak będziemy robić i c--j - nikt nie powie ci w twarz