@dstranz: tak, teraz dokładnie nie pamiętam ale już przynajmniej kilkanaście razy wyklinałem kto tą aplikację pisał bo nie mogłem usunąć/edytować wpisów które były moje (np. na mikroblogu). Jakoś to tak losowo działa. Nie możesz w API dorzucić pole w stylu bEdit (boolean) i na tej podstawie dodawać/ukrywać te przyciski? + dopiero po kliknięciu w edycję/usuwanie wykonywany jest request do serwera z pytaniem czy nadal bEdit jest true i jeżeli w
@dstranz: nie wiem czy Strzalka wyżej napisał,ale problem jest też z belkami górnymi (kolor niebieski/czarny). Zdaje mi się,że nie zawsze wywołujesz metodę zmiany koloru. Ten błąd teraz się pojawił. Ten o którym wyżej napisałem - już od poprzednich wersji istnieje.
Często szukam czegoś w googlu (safari) i znajduję to na wykopie (np. znalezisko). Przeglądanie wykopu w wersji mobilnej (czyli przez safari) to tragedia w porównaniu do dedykowanej aplikacji. I teraz pytanie - czy nie dałoby się w wersji mobilnej po wykryciu systemu iOS dawać link "otwórz w Wykop for iOS"? Wtedy ładnie przenosiłoby do aplikacji z otwartym danym wykopem/wpisem na mikroblogu etc.
@krupek: tam jest tylko prosty warunek - komentarz jest Twój + nie minęło 10 minut to pokazuje edycje. Dobrze, że to zgłosiliście, spróbuje to namierzyć, ale jak byś znalazł jakąś scieżkę odtworzenia błędy to będę wdzięczny.
Wiesz w jakim momencie jest problem z belką?
No można by to na stronie wykryć, ale to troszkę obejście. Fajnie gdyby iOS był tak rozwinięty jak Android i dawał systemowe okno "otwórz stronę w
@krupek: @Strzalka: Jak macie chwilkę czasu to zapiszcie się do beta testów, dostaniecie wersje gdzie będziemy mogli przetestować czy udało się usunąć błędy, które zgłaszacie.
Beta jest w TestFlight http://tflig.ht/z0TEmt - rejestrujecie się, a potem logujecie na wszystkich urządzeniach na których chcecie testować.
@Strzalka: Hm... pisałeś coś takiego "jak zminimalizowalem komentarz to okienko powrocilo do poczatkowych rozmiarow co spowodowalo uciecie tekstu" i nie wiem jak to powtórzyć i w sumie o co chodzi :)
Często szukam czegoś w googlu (safari) i znajduję to na wykopie (np. znalezisko). Przeglądanie wykopu w wersji mobilnej (czyli przez safari) to tragedia w porównaniu do dedykowanej aplikacji. I teraz pytanie - czy nie dałoby się w wersji mobilnej po wykryciu systemu iOS dawać link "otwórz w Wykop for iOS"? Wtedy ładnie przenosiłoby do aplikacji z otwartym danym wykopem/wpisem na mikroblogu etc.
Wiesz w jakim momencie jest problem z belką?
No można by to na stronie wykryć, ale to troszkę obejście. Fajnie gdyby iOS był tak rozwinięty jak Android i dawał systemowe okno "otwórz stronę w
Beta jest w TestFlight http://tflig.ht/z0TEmt - rejestrujecie się, a potem logujecie na wszystkich urządzeniach na których chcecie testować.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_dWfZmlWfcaaZKzQFs1iOwuQ784L9i5tT.jpg
Pobierz