Wpis z mikrobloga

Czy miał ktoś taki problem? W moim Ipod Nano 7g co jakiś czas był problem z połączeniem z pc - komunikat "Nie rozpoznano urządzenia USB". Zależało to od komputera, na jednym było ok, na innym tak właśnie wariował. Dzisiaj po kilku próbach połączył się, wyskoczyło okienko z pytaniem o aktualizację softu. No i go ubiłem, rozłączył się w trakcie ( ͡° ʖ̯ ͡°) tryb awaryjny jest, reaguje na klawisze, no ale nie jest do używania. Sprawdzałem na trzech komputerach, na każdym ten sam komunikat, czyli brak możliwości przywrócenia go do ustawień fabrycznych. Szukałem w google i problem jest od dawna, a żadnego rozwiązania. Może ktoś miał z tym do czynienia?
#ipod #iphone #apple
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adrian_: moj nano 6g sie p-------l jak sie go podlaczalo do wiecej niz jednego kompa i jakchcialem z innego zgrywacto tak:

1. Podlaczasz go i odlaczasz az itunes go wykryje jako cokolwiek (ew reinstal itunes),
2. Odtwarzasz do fabrycznych
3 aktualizujesz
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: Ha, zostawiłem go podpiętego do pc, sam się nagle wyłączył (wisiał na screenie OK to disconnect) i go wykryło, odtworzyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko muzyki szkoda.
Jeszcze raz dzięki :)
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: Ale problem jest dalej, bo zostawiłem go podpiętego do tej pory i teraz znowu "Nie wykryto urządzenia usb". No nic, chyba tego nie przeskoczę. Oby nie było już żadnych aktualizacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nod37: Może kabel jest winny. Albo złącze USB w ipodzie ( ͡° ʖ̯ ͡°) wezmę go do jakiegoś serwisu, warto sprawdzić a nie się niepotrzebnie męczyć.
  • Odpowiedz