Wpis z mikrobloga

Mircy znalazłam pracę ()
Nie dość, że w branży, więc studia nie poszły na marne.
To jeszcze z fajną umową.
I będę siedzieć sama w wielkim biurze, bez szefa nad głową.
Tak szczęśliwa nie byłam chyba od roku :)
PIJCIE ZE MNO KĄPOT!

#wygryw #pracbaza
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@Dutch: nowoczesny minimalizm I wnetrza skandynawskie to akurat style w ktorych sie najlepiej czuje :) brzydza mnie przesadne firany I przeciazenie pomieszczenia dodatkami. Fajne rozwiazania sa teraz na meble kuchenne, szuflady cargo w roznych formach, budowanie polek I szuflad w miejscach, ktore do niedawna byly niewykorzystywane (np. Waska szufladka pod zlewem na gabki/sciereczki/plyn do mycia naczyn, dopasowana ksztaltem do zlewu albo ukryte waskie szuflady w szufladach szerokich). Systemy zawiasow, np.
  • Odpowiedz
@Sol_Leil: niedosc, ze praca w zawodzie wyuczonym to jeszcze wydaje sie byc ciekawa, wymagajaca i wymuszajaca kreatywnosc.

To sie chwali. Najbardziej mi sie podoba to, ze trafilas ze studiami w to co faktycznie chcesz robic. O ile czegos zle nie odebralem. To sie nieczesto zdarza. Sam studiowalem jedno, robie co innego.

Nie wiem jakie dokladnie meble itd tam bedziesz robila. I jaki wplyw na kolekcje bedziesz miala, ale czasem posiadanie
  • Odpowiedz
  • 5
@TheFriQ: uwielbiam architekture, za dzieciaki projektowalam wnetrza domkow dla lalek w pudelkach po butach, sprzedawalam je kolezankom z osiedla, wiec renome na dzielni juz jakas mam ;) to tak pol-zartem pol-serio.
Musze sie wczuc w klimat, poznac I wyczuc klientow, bo w tym nie mam doswiadczenia. Na siedzeniu w biurze sie nie skonczy, przeczytacie o mnie jeszcze na Wykopie! :)
  • Odpowiedz
  • 3
@TheFriQ: Pracy szukalam od prawie roku, konsekwentnie odrzucalam propozycje kasy w Biedronce I tym podobnych, zaciskalam juz zeby, bo moje miasto jest male I balam sie, ze w imie swoich wyidealizowanych oczekiwan obudze sie w koncu z reka w nocniku... ale udalo sie :)
  • Odpowiedz