Aktywne Wpisy
Castellano +838
Odcinek Breaking Bad „Ozymandias” uznawany jest za najlepszy odcinek w historii telewizji i wciąż jako jedyny ma ocenę 10/10 na IMDB.
Słowo "Ozymandias" jest znane z wiersza Percy'ego Shelleya opublikowanego w 1818 roku, w którym wizerunek posągu Ozymandiasza opisuje nieunikniony upadek wszystkich przywódców i imperiów, niezależnie od tego, jak potężni byli w swoich czasach. W serialu widzimy Waltera White'a upadającego na piasek, jak to miało miejsce w przypadku słynnego posągu. W 2013
Słowo "Ozymandias" jest znane z wiersza Percy'ego Shelleya opublikowanego w 1818 roku, w którym wizerunek posągu Ozymandiasza opisuje nieunikniony upadek wszystkich przywódców i imperiów, niezależnie od tego, jak potężni byli w swoich czasach. W serialu widzimy Waltera White'a upadającego na piasek, jak to miało miejsce w przypadku słynnego posągu. W 2013
nutsheell +14
murki, oficjalnie, oscamowaliście mnie
brzydka baba here, nie będę ukrywać, kolejną dobę z rzędu od niedzieli mam limit lajków, nie daję w prawo praktycznie tylko wtedy gdy nie spełniam oczekiwań wymienionych w opisie, np. tylko na stały układ, fwb, nie marnujmy swojego czasu, albo jakimś kompletnym Czadom dynamiczniakom, bo wiadomo, że to nie mój target
tak więc na 300 lajków przez 3 dni mam zaledwie 11 par
pisaliście przecież, że każda kobieta
brzydka baba here, nie będę ukrywać, kolejną dobę z rzędu od niedzieli mam limit lajków, nie daję w prawo praktycznie tylko wtedy gdy nie spełniam oczekiwań wymienionych w opisie, np. tylko na stały układ, fwb, nie marnujmy swojego czasu, albo jakimś kompletnym Czadom dynamiczniakom, bo wiadomo, że to nie mój target
tak więc na 300 lajków przez 3 dni mam zaledwie 11 par
pisaliście przecież, że każda kobieta
ja za gówniaka myślałem, że stosowanie "nielegalnego dopingu" oznacza energiczne wykrzykiwanie swojego imienia podczas biegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Ragnarokk: Też coś takiego miałem. Niekoniecznie może sejm czy senat ale generalnie jakiś urząd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@swinkapl: Moja z kolei za dzieciaka jak coś zjadła wieczorem to się nie myła, bo mama mówiła, że po jedzeniu nie można się kąpać ʕ•ᴥ•ʔ
I w piosence "Płonie ognisko i szumią knieje" jest fragment "opowiada starodawne dzieje" to ja to zawsze słyszałem tak "opowiada staroda wnedzieje" i zawsze zastanawiałem sie kim jest ten staroda.
o matko boska mam 35 lat i wlasnie sprawdziłem co to klomb i to jednak nie jest drzewo, a do teraz myślałem inaczej
Tak, ja tak samo miałem. Ale kiedyś innym wytłumaczyłem dorosłym moją definicję używając właśnie słów "sejm", "senat". Co się naśmiali wówczas to ich (✌ ゚ ∀ ゚)☞
To nie ja bylam Ewą, to nie ja skradlam drzewo!
Piosenka Gumisie, na koncu jest tekst: lecz misie zwycieza, dla wroga to szok.
Mnie sie wydawalo, ze to bylo: lecz misie zwycieza, OLABOGA SZOK! :)
Kiedy babcia uczyla mnie modlitwy do Aniola Stroza. Szlag ja trafial bo ja ciagle mowilam: Aniele Bozy struze jablka. Jakos mi pasowalo, strugac jablka z nim, a ze zle odmienialam ;) no
Wtedy jeszcze nie byłem aż tak into Gwiezdne Wojny, to jak się bawiłem z innymi w przedszkolu, to jeden powiedział "Dobra, to ja jestem Obiłan" a ja zrozumiałem "Mobil1" jak jest marka tych olei do silników bo w reklamie widziałem