Aktywne Wpisy
giorgioflojdini +131
Czemu wy zawsze z tym syndromem zbawcy świata?
20% bezrobocia? Ja w nim nie będę
Apokalipsa zombie? Będę tym co przetrwa
20% bezrobocia oznacza że albo będziesz bezrobotny albo twoja pensja masakrycznie spadnie bo w gospodarce naczyń powiązanych jak coś upada to zaraz kolejna firma upada bo brakuje zaufania na rynku i ludzie nie mają pieniędzy. Obrzydliwy komentarz że wolisz żeby 20% ludzi zdychało z głodu z nie swojej winy tylko z
20% bezrobocia? Ja w nim nie będę
Apokalipsa zombie? Będę tym co przetrwa
20% bezrobocia oznacza że albo będziesz bezrobotny albo twoja pensja masakrycznie spadnie bo w gospodarce naczyń powiązanych jak coś upada to zaraz kolejna firma upada bo brakuje zaufania na rynku i ludzie nie mają pieniędzy. Obrzydliwy komentarz że wolisz żeby 20% ludzi zdychało z głodu z nie swojej winy tylko z

WielkiNos +213
Wyobrażacie sobie ból lewackich odbytów gdyby na jakiejś grupce napisać, że się nie lubi murzynów bo są #!$%@?#@$ący i mają niskie iq?
Tymczasem lewaczki:
#dzieci #macierzynstwo #tatacontent #lewackalogika #bekazlewactwa #p0lka #julka
Tymczasem lewaczki:
#dzieci #macierzynstwo #tatacontent #lewackalogika #bekazlewactwa #p0lka #julka

brzydka baba here, nie będę ukrywać, kolejną dobę z rzędu od niedzieli mam limit lajków, nie daję w prawo praktycznie tylko wtedy gdy nie spełniam oczekiwań wymienionych w opisie, np. tylko na stały układ, fwb, nie marnujmy swojego czasu, albo jakimś kompletnym Czadom dynamiczniakom, bo wiadomo, że to nie mój target
tak więc na 300 lajków przez 3 dni mam zaledwie 11 par
pisaliście przecież, że każda kobieta na Tinderze ma ich setki, wręcz tysiące od razu xd
z czego z tych 11 par kilku gości reklamuje mi tylko w wiadomościach swoje social media i wydębia followy, nie chce gadać, nie odpisuje, 3 to jacyś dziadkowie na "stały układ", "szybki numerek", przyznają, że mam niezbyt twarz, ale w porządku ciało i próbują wydębić nudesy XD do reszty napisałam ale nie odpisują, jeden 3 lata młodszy amator chińskich kryształków ćpunix odpisuje, ale z łaską po 5-16 godzinach i jednym zdaniem/dwoma słowami a ja naparzam i się produkuje
wniosek więc taki, że owszem, tego typu portale nie są dla brzydkich facetów ale i dla brzydkich kobiet, ja sobie właśnie do końca zniszczyłam samoocenę
miałam związki w przeszłości, ale te znajomości zawsze nawiązywały się od początku na żywo bez pośrednictwa internetu i chyba to jedyne dla mnie wyjście
teraz dalej w normalnych sytuacjach społecznych mam jakąś tam męską atencję, ale albo są to dziadki 50+, a jak rówieśnicy albo młodsi to jacyś zagubieni ćpunki/alkoholicy/hazardziści bez pracy, dla których moja praca za 4,5k i wynajmowane mieszkanie to chyba już dużo i chcieliby dokonać transferu mamusia -> ja, lol, a w takich relacjach już niestety byłam i nie chcę, chyba to kardynalna sprawa, że każda dorosła osoba musi zarobić na siebie
To moja pierwsza próba na portalu randkowym jakimkolwiek. Podsumowując - porażka.
#tinder #zwiazki
Pokaz foty na pw jakie wstawilas.
Jakbyś określiła się z wyglądu? Może nie na skali, ale chociaż waga, wzrost i jakie masz wady, skoro uważasz się za taką? Jak się nie wstydzisz, to pokaż foto.
Powiedziałbym, że na żywo też bedziesz miała ciężko, ale sa faceci którzy nie zwracają uwagi lub opdobają im się kobiety spoza kanonu piękna. Więc
Przez 3 dni nastukałam 300 lajków
W porównaniu do kadru jestem o połowę mniej obliznowany, może pół punkta przystojniejszy od niego i z ręką na sercu powiem Ci, że z takim wyglądem da się dużo ugrać (poza tinderem).
ja też mam trądzik mimo zbliżania się do 30stki bo mam nieszczelne jelito, ale to widać było doskonale na zdjęciu które zamieściłam
@nutsheell: Prawdziwy przegryw to ma 30 przez rok. Nie wiesz co to hard level.
Nie stałaś nawet obok przegrywa i nie wiesz co to jest.
Zobacz starego dziadka zamulacza Jacka z kanału na YT "Jak to ogarnąć?" i jego Liwkę chociażby