@michalind: @edziuszka17: aha, powiem szczerze, że z tym wybieraniem prezentu i awanturą to najbardziej się pogubiłem i nie wiedziałem o co chodzi x) Czyli trochę wyszło tak, że nie chcę sobie wybierać prezentu, a jak on wybrał, to źle, fatalnie, bo do niczego nie pasuje xD
Nie mogę rozmawiać z mężem, więc dobre hehe rady kierowane są do Ciebie @edziuszka17 - i zrozum, że po prostu chłop
@edziuszka17: zabrzmiało tak, jakbyś była wkurzona o kupiony łańcuszek i kwiaty, a nie awanturę w centrum handlowym. No i słowo "awantura" niewiele mówi, dla jednego awantura to zwykła sprzeczka, dla drugiego darcie mordy.
@MasterSoundBlaster: @edziuszka17: kompletnei CIe rozumiem, jestes niestety bardziej swiadoma strona tego zwiazku. Twoj maz nie jest dojrzaly emocjonalnie raczej. Dajesz mu proste rozwiaznia a on nie potrafi skorzystac.
@Matyson: musi być prezent, co to za myślenie średniowieczne. Ja sobie w 5 letnim związku nie kupiłem ani jednego prezentu tylko właśnie zawsze robimy z okazji urodzin jakiś wypad gdzieś żeby coś razem poprzezywac
@Felonious_Gru: i inne stuleje, nawet mi was nie żal, bo widać że w związkach damsko-męskich zatrzymaliście się na poziomie późnej podstawówki. "HURR DAŁEM JEJ ŁAŃCUSZEK (to przecież szczyt marzeń każdej kobiety) A ONA NARZEKA ŻE MAM W DUPIE JEJ ZDANIE W JEJ URODZINY DURR"
@edziuszka17 chciała spędzić miło czas ze swoim mężem, a on nie dość że zrobił awanturę o to, że nie chce mu wskazać palcem na co
@Pancerwafel: dokladnie, typ pewnie siedzi przed tv i oglada mecze non stop i ma #!$%@? w laske. @edziuszka17 serio zycze Ci kumatego typa w przyszlosci
źródło: comment_nEf0BfxrXUzuf40IKbde9QSgY7oIG3if.jpg
PobierzNie mogę rozmawiać z mężem, więc dobre hehe rady kierowane są do Ciebie @edziuszka17 - i zrozum, że po prostu chłop
No i słowo "awantura" niewiele mówi, dla jednego awantura to zwykła sprzeczka, dla drugiego darcie mordy.
@Matyson: mów za siebie
"HURR DAŁEM JEJ ŁAŃCUSZEK (to przecież szczyt marzeń każdej kobiety) A ONA NARZEKA ŻE MAM W DUPIE JEJ ZDANIE W JEJ URODZINY DURR"
@edziuszka17 chciała spędzić miło czas ze swoim mężem, a on nie dość że zrobił awanturę o to, że nie chce mu wskazać palcem na co
@betonkomorkowy: ( ͡° ͜ʖ ͡°)