@DeXteR25: @Felonious_Gru: @P4uL: @brrrum: Czemu niby rozwód miałby być ratunkiem dla męża? Laska chce iść na kolację, a typ zamiast tego kupuje jej prezent. O co chodzi?
@Felonious_Gru: Pomijam jej późniejsze pierniczenie, ale jakbym jasno określił na co mam ochotę, a dostał coś czego nie chcę, to też bym się wkurzył. Panna może i fochata, ale gość też chyba do asów nie należy.
Całe szczęście że nie mam już dziewczyny i na razie nie szukam, warto od czasu do czasu sobie przypomnieć jak związki bywają męczące a różowe paski p------e.
@DeXteR25: ej. Pomijając lekko karcynogenną formę focha to tutaj facet nawalil bezsprzecznie nawet jeśli to b8. Laska mówi wprost co chce a dostaje odwrotnie.
Powód do focha niesamowity miała. Z-----e urodziny, życie w ruinie. nic tylko wypłakac się na mirko i powiesić. Moim zdaniem reakcja grubo przesadzona. Ciekaw jestem czy urodziny męża traktuje tak samo serio jak swoje.
źródło: comment_nEf0BfxrXUzuf40IKbde9QSgY7oIG3if.jpg
Pobierz- NIE! Ja, chcę tylko coś zjeść :(
- (X‿X)
Czemu niby rozwód miałby być ratunkiem dla męża? Laska chce iść na kolację, a typ zamiast tego kupuje jej prezent. O co chodzi?
xD
Trollujesz prawda? Albo nigdy nie byłeś za pan brat z logicznym
Mnie zastanawia czemu @Felonious_Gru: się nie wypowiada. Albo inni, którzy to plusują.
@MasterSoundBlaster: Podziękował.
Powód do focha niesamowity miała. Z-----e urodziny, życie w ruinie. nic tylko wypłakac się na mirko i powiesić. Moim zdaniem reakcja grubo przesadzona. Ciekaw jestem czy urodziny męża traktuje tak samo serio jak swoje.