Aktywne Wpisy

vieniasn +159
jedyną stroną z wiadomościami jaką odwiedzam jest taka lokalna powiatowa bo po co mi wiedzieć więcej niż wiadomości powiatowe co mnie obchodzi jakaś w*rszawa albo nie daj Bóg zagranica
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić

machinegunkelly_ +126
źródło: temp_file1752867944673857584
Pobierz

#naukaprogramowania #java #javastartpl
@Stylax: Ja nie będę obiektywny, więc możesz zapytać np. amdo z http://www.wykop.pl/wpis/9331486/kurs-javastart-pl-warty-wydania-pieniedzy-nie-moge/
choć wiem, że to też mało wiarygodne, to ostatnio odezwał się nawet do mnie znajomy z podstawówki, który trafił na nasz kurs :)
źródło: comment_uujXLq9ialYAS6JOMuIbOjb2ELYlIGZz.jpg
PobierzMoim
@Eoghan: Są jakieś promocje dla Mirkow? Bo w planach po Javie mam chęć na inne kursy np. Jee ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedna prosta sprawa - Spring czy Oracle udostępniają bezpłatne, proste i świetne materiały do nauki Javy więc jaki autorytet jest tak dobry, że bedzie TAK BARDZO lepszy niż oni, ze warto za niego zapłacić?
Jezeli nie wiem, uczysz się javy hobbystycznie, ok możesz sobie tam czytać tylko polskie źródła, nie zaglądać do żadnego api etc. Ale ja mówię o profesjonalnym podejściu.
Nie będę Cię przekonywał, że nie masz racji, bo zdaję sobie sprawę z tego, że i tak nie zmienisz
@Hatespinner: dosyć oczywista sprawa, bo ja napisałem tylko i wyłącznie o tym, że łatwiej jest się uczyć w języku ojczystym, przy okazji ogarniać angielski, a nie odwrotnie, czyli zaczynać np. od tutoriali oracla. Myślę, że osoby przeglądające obiecujące oferty pracy już raczej ogarniają też i angielski i polski na takim poziomie, że to nie jest ich zmartwienie :)
Jak sam zauważyłeś chyba nie ma sensu