Aktywne Wpisy
Boroborro +74
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawardega +160
Szanowne Wykopki
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
źródło: 5007D240-ADA6-4555-858F-BD83C23B48BB
Pobierz

![[Wykop Efekt] Ratownik medyczny potrzebuje pomocy w powrocie do zdrowia.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ae1e821df894b23bec1059832a044bf273f53a02ef22231393059956ef6503c6,q80.jpg)
WIP dotfiles
#linux #archlinux #tilingwm #linuxmasterrace
źródło: comment_X9lBKki8vbwPHY0zlSTF296CDxbyreh6.jpg
Pobierz@Pieniek: Widzę, że jeszcze nie poznałeś wad...
Używam go od jakiś 3 dni, na razie mi pasuje. Przerabiałem już i3 i bspwm i na razie zostaje na nim, jest pretekst do nauki Lua.
Po ilu rebootach zwróci Ci się czas który straciłeś na konfigurowanie Archa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Speedy: Mam laptopa z i5-3210m, to nie jest jakiś demon, ale ogromną różnicę robi SSD Samsung 840 Evo. Jak nie masz SSD to polecam, teraz
@Speedy: Długo to znaczy ile? Też mam Samsung 840 Evo 120 GB, zainstalowane Ubuntu 14.04.3 od niedawna i od naciśnięcia przycisku włączania laptopa do pokazania się pulpitu mija ok. 13 sekund. Sprawdzałem na automatycznym logowaniu, nie mam innych systemów zainstalowanych więc menu GRUBa nawet mi się nie pokazuje.
@benedeusz: Wadą jest Lua i niektóre jego dziwności oraz koncepcja wszystkoogarniającego frameworka do budowania własnego wm.
Naprawiłem tylko kilka rzeczy, ustawiłem ID miasta do pogody, dane do maila i dodałem gotowy widget do redshifta (f.lux). Większość z wiki lain (jest w powyższym repo).
Komentarz usunięty przez autora