Aktywne Wpisy

simpiara +24
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Kejran +94
Lepiej późno niż wcale jak to mówią, po niemal 6 latach od zakupu czas się wkońcu wziąć za blacharkę prestiżowego gruza. Przez ten czas wiele się nie zmieniło, może i Airmatic opadł, ale za to nie odpala( ͡° ʖ̯ ͡°)
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_7603
Pobierz

http://149.202.54.157/wykop-API.js
nazwy funkcji wziąłem z https://github.com/p1c2u/wykop-sdk aby nie wymyślać swoich + są nowe których nie było
jak to działa mniej więcej:
var WykopAPI = require("./wykop-API.js");var api = new WykopAPI("appkey","secretkey");//logowanieapi.authenticate("accountkey", function(error,response,body) {if (!error && response.statusCode === 200 && !body.error) {// rób cośtam jeszcze// np. dodaj wpis ze śmiesznym obrazkiemapi.add_entry("Blablabla treś wpisu", "obrazek.jpg", function(error,response,body) {if (!error && response.statusCode === 200 && !body.error) {console.log(body);}})}});można dodać więcej kluczy, lub ten sam, ale jeden zalogować, drugi nie
var api2 = new WykopAPI("appkey","secretkey");MMMMMMMM MMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT OOOOOOOOO DDDDDDDDDDDDD YYYYYYY YYYYYYY
M:::::::M M:::::::ME::::::::::::::::::::ET:::::::::::::::::::::T OO:::::::::OO D::::::::::::DDD Y:::::Y Y:::::Y
M::::::::M M::::::::ME::::::::::::::::::::ET:::::::::::::::::::::T OO:::::::::::::OO D:::::::::::::::DD Y:::::Y Y:::::Y
M:::::::::M M:::::::::MEE::::::EEEEEEEEE::::ET:::::TT:::::::TT:::::TO:::::::OOO:::::::ODDD:::::DDDDD:::::D Y::::::Y Y::::::Y
M::::::::::M M::::::::::M E:::::E EEEEEETTTTTT T:::::T TTTTTTO::::::O O::::::O D:::::D D:::::DYYY:::::Y Y:::::YYY
Jak ci się coś źle wyświetla to pobierz i otwórz w swoim ulubionym edytorze.
Jeszce mi to będzie do tworzenia dokumentacji
// POST PARAMSmożna zastąpić prostym extend. Zrób to, bo aż oczy bolą.Komentarz usunięty przez autora
Wystarczy
options.form = post_params;przecież to jest to samo. Ew. pętlę dam, żeby nie przekazywało nullów czy undefined
Komentarz usunięty przez autora