Aktywne Wpisy

GrayBlacksmith +304

Przegrywy spod tagu przegryw i blackpill uwielbiają kisić się we własnym sosie, użalać się nad sobą, płakać sobie nad swoim marnym życiem. Każdy głos w dyskusji, który nie zgadza się z ich poglądami jest kasowany XD
Napisałam komentarz, że wysokie kobiety też nie mają za ciekawie. Gość usunął moje komentarze i zablokował. Gościu jesteś nawet niezdolny do jakiejkolwiek dyskusji, nieasertywny, zacietrzewiony w swoich poglądach, do tego seksista, zablokowałeś mnie jak napisałam, że
Napisałam komentarz, że wysokie kobiety też nie mają za ciekawie. Gość usunął moje komentarze i zablokował. Gościu jesteś nawet niezdolny do jakiejkolwiek dyskusji, nieasertywny, zacietrzewiony w swoich poglądach, do tego seksista, zablokowałeś mnie jak napisałam, że

http://149.202.54.157/wykop-API.js
nazwy funkcji wziąłem z https://github.com/p1c2u/wykop-sdk aby nie wymyślać swoich + są nowe których nie było
jak to działa mniej więcej:
var WykopAPI = require("./wykop-API.js");var api = new WykopAPI("appkey","secretkey");//logowanieapi.authenticate("accountkey", function(error,response,body) {if (!error && response.statusCode === 200 && !body.error) {// rób cośtam jeszcze// np. dodaj wpis ze śmiesznym obrazkiemapi.add_entry("Blablabla treś wpisu", "obrazek.jpg", function(error,response,body) {if (!error && response.statusCode === 200 && !body.error) {console.log(body);}})}});można dodać więcej kluczy, lub ten sam, ale jeden zalogować, drugi nie
var api2 = new WykopAPI("appkey","secretkey");MMMMMMMM MMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT OOOOOOOOO DDDDDDDDDDDDD YYYYYYY YYYYYYY
M:::::::M M:::::::ME::::::::::::::::::::ET:::::::::::::::::::::T OO:::::::::OO D::::::::::::DDD Y:::::Y Y:::::Y
M::::::::M M::::::::ME::::::::::::::::::::ET:::::::::::::::::::::T OO:::::::::::::OO D:::::::::::::::DD Y:::::Y Y:::::Y
M:::::::::M M:::::::::MEE::::::EEEEEEEEE::::ET:::::TT:::::::TT:::::TO:::::::OOO:::::::ODDD:::::DDDDD:::::D Y::::::Y Y::::::Y
M::::::::::M M::::::::::M E:::::E EEEEEETTTTTT T:::::T TTTTTTO::::::O O::::::O D:::::D D:::::DYYY:::::Y Y:::::YYY
M:::::::::::M M:::::::::::M E:::::E T:::::T O:::::O O:::::O D:::::D D:::::D Y:::::Y Y:::::Y
M:::::::M::::M M::::M:::::::M E::::::EEEEEEEEEE T:::::T O:::::O O:::::O D:::::D D:::::D Y:::::Y:::::Y
M::::::M M::::M M::::M M::::::M E:::::::::::::::E T:::::T O:::::O O:::::O D:::::D D:::::D Y:::::::::Y
M::::::M M::::M::::M M::::::M E:::::::::::::::E T:::::T O:::::O O:::::O D:::::D D:::::D
Jak ci się coś źle wyświetla to pobierz i otwórz w swoim ulubionym edytorze.
Jeszce mi to będzie do tworzenia dokumentacji
// POST PARAMSmożna zastąpić prostym extend. Zrób to, bo aż oczy bolą.Komentarz usunięty przez autora
Wystarczy
options.form = post_params;przecież to jest to samo. Ew. pętlę dam, żeby nie przekazywało nullów czy undefined
Komentarz usunięty przez autora