Aktywne Wpisy
DavyX +904
#titanic #filmy #kino #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu (chyba)
Oglądałem ostatnio Titanic i po seansie zaciekawiło mnie jak to naprawde było i ile wydarzeń pokazanych w filmie było prawdziwe a ile pokoloryzowane więc przychodze do was z listą (duzo uzytego tlumacza bo nie chce mi sie robic tego manualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy muzycy z Titanica naprawde kontynuowali granie podczas gdy statek tonął?
TAK - 33-letni Wallace Henry Hartley,
Oglądałem ostatnio Titanic i po seansie zaciekawiło mnie jak to naprawde było i ile wydarzeń pokazanych w filmie było prawdziwe a ile pokoloryzowane więc przychodze do was z listą (duzo uzytego tlumacza bo nie chce mi sie robic tego manualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy muzycy z Titanica naprawde kontynuowali granie podczas gdy statek tonął?
TAK - 33-letni Wallace Henry Hartley,
Radek41 +44
Kurwa chłop pod 30-stke a po spotkaniu z nową "p0lkom" managerką władającą ponglishem, która mnie zajechała w 90% negatywami i dziwnymi sugestiami (podczas gdy w poprzednim zespole nie było właściwie żadnych uwag, same pochwały) - poszedłem na kibel i pierwszy raz w życiu poleciały mi łzy w pracy.
Tak wygląda #mobbing
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo #p0lka
Tak wygląda #mobbing
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo #p0lka
Jakieś pomysły?
Swoją drogą jak to jest, że do zabijania ludziom nigdy nie zabraknie inwencji, ale skutecznego i powszechnego sposobu obezwładniania nie ma :(
#nobodycares #rozkminy #bron #utopia
Komentarz usunięty przez moderatora
WOW, ustalmy coś: Uwielbiam broń palną, ale to nie znaczy że nie byłoby miło, gdyby powstał 100% skuteczny sposób obezwładniania...
@stekelenburg2:
Słabo
@volden:
Łatwiej nacisnąć na spust ze świadomością, że nie posyła się człowieka do piachu ;p
Sam nie wiem czy miałbym taki problem... Nah, raczej nie ^^
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem dlaczego myślę że można wymyślić tu coś świeżego : /
Niestety, raczej nic nowego nie wymyślę...
Nie zawsze wiadomo czy mamy do czynienia z zagrożeniem, czy tylko idiotą z atrapą (np w banku).
Szukam dziury w całym?
Znam to wszystko, ale na dzisiaj stwierdziłem, że wymyślę coś nowego ^^
#porazka
No właśnie pod wpływem zmęczenia (nie ważne,,,) wgrała mi się taka idea. Ale raczej nic z tego : /
Nie zamierzam tego konstruować...
Tylko pomysłu, no wiesz.... brak ;)
Nie ma to jak rozbawić uzbrojonego napastnika ^^
Nic nie poradzę, kiedy jestem pijany/zmęczony mam takie loty... może to dlatego że zawsze chciałem być wynalazcą, ale nic z tego?
.
.
.
Chyba powoli czas iść spać.
Które zlecenie robisz? ^^
Haha, przypomniały mi się moje plany które rysowałem, ale potem w przedszkolu było odrobinkę o fizyce (czytałem National Geographic, zamiast z innymi siedzieć prze Bolku i Lolku ^^ ) i większość moich konceptów straciła na aktualności...
Powodzenia z projektem, ja idę w kimę bo pogrążę się całkiem.
Zapodasz jakieś foty z HB?
ok
A dalej? Wiecie, policjanty, wojsko... to dopiero byłaby rewolucja!
O tym mówię: policja, oddziały specjalne (bo generalnie wojsko raczej by nie poszło na branie setek jeńców ^^ )