Wpis z mikrobloga

@Sudokuu: ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, pilot był rewelacyjny ale pilot to pilot a reszta sezonu to co innego. Spodziewałem się, że będzie bardziej procedural (co odcinek bohater hakuje kogoś, a w wolnym czasie główna fabuła czołga się do przodu) co będzie mniej filmowo wyglądał.

A tu taki zonk. Nie dość, że strona wizualna nadal trzyma poziom to zero proceduralu, pełno psychoz i nawiązań popkulturowych (które często są wykorzystywane żeby
  • Odpowiedz
@6c6f67696e: a jak dla mnie jest OK, pilot rewelacja, pozniej troche metliku(wiekszosc osob doszukiwala sie kalki z Fight Club), ale 8 odcinek pozamiatal... i z niecieprliwoscia czekam na 2 ostatnie.. bo pewno wyjda rzeczy dla ktorych bedzie sie chcialo obejrzec ten serial jeszcze raz ;) wlasnie przez te psychozy... elliot jest narratorem, wiec nie do konca mozna wierzyc w to co juz bylo
  • Odpowiedz
@Sudokuu: Odniosłem dokładnie takie samo wrażenie. Serial jest taki sobie i nie rozumiem hype wokół niego. Ale może jak ktoś żuci hasło Linux i DDoS w jednym zdaniu to się ludzie podniecają, bo myślą, że to takie zaawansowane rzeczy są.
  • Odpowiedz