Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +552
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +32
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

#rower
źródło: comment_EPclMZGLbImzKdwrg5oEgWqybf9bZfs3.jpg
Pobierz@Locked1986: mój telefon na pełnym ładowaniu wytrzymuje max 2h (program nawigacyjny+3G). Potrzebowałem czegoś co wydłuży jego życie minimum 2x i zajmuje mało miejsca.
@ElCidX: Allegro
@Kreyer: Coś tu się nie zgadza.
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Mniejsza o jego, podaj swoj model bo to wychodzi pod kilkanascie godzin takiego uzytkowania na ladowaniu.
Bateria chyba 3200mAh.
Gdzieś wrzucałem po sylwestrze screenshota jak przez całą noc balowania zeszło mi tylko 10%, a telefon okazał się wtedy przydatny. Jak chcesz to mogę poszperać i Ci znaleźć.
@Desperated: Te lepsze 18650 mają chyba po 2200mAh jeżeli dobrze pamiętam, także 2 ładowania akumulatora 1450mAh są jak najbardziej w zasięgu. Oczywiście przetwornice muszą być bardzo dobrze wykonane
Dużo robią oszczędny tryb cpu (ośmiordzeniowy potwór potrafi się nieźle najeść), wyłączenie większości serwisów google'a (których i tak nie używamy na co dzień. Fitness, aktualizowanie pozycji pod wyszukiwanie itd.) i ograniczenie jasności ekranu do tych ~40% (chociaż wtedy i tak ekran świeci tak że w słońcu widać).