Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

orkako +29
Dzisiaj nauczyłem się pływać. Co prawda tylko na plecach, ale przepłynąłem 16 razy cały basen. Jestem z siebie dumny.
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę

źródło: comment_oEyNkeRLSAfu8mMnjynjcNmln1MHsQVw.jpg
Pobierz