Aktywne Wpisy

Nixa06 +5
Miałam okazję żyć jako ładna dziewczyna i jako brzydka dziewczyna.
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i

bar125 +8
AI "dojeżdża" kolejny sektor
Akcje spółek obsługujących karty kredytowe znacznie spadły w oparciu o badania Citrini Research, które wskazują, że agenci AI będą ostatecznie przeprowadzać transakcje w systemie płatności Stablecoin, omijając systemy rozliczeniowe.
Visa -4,4%
Mastercard -6,3%
Akcje spółek obsługujących karty kredytowe znacznie spadły w oparciu o badania Citrini Research, które wskazują, że agenci AI będą ostatecznie przeprowadzać transakcje w systemie płatności Stablecoin, omijając systemy rozliczeniowe.
Visa -4,4%
Mastercard -6,3%
źródło: image
Pobierz

A taki patent byłby niezły, szczególnie biorąc pod uwagę popularność Source Film Maker. Skoro robi się drogie paczki efektów specjalnych do AfterEffects, paczki muzyki, dźwięków, animacji itd., Volvo powinno spróbować nakłonić do tego pomysłu twórców filmów.