Aktywne Wpisy
panpegin +301
#frajerzymlm #mlm #bekazpodludzi Dawidowi nie wystarczył mercedes i poszedł na grubo #bentley
Drugie w komentarzu
Drugie w komentarzu
karmazynQwerty +58
Przeraża mnie myśl, że nie powstało NIC w świecie seriali co mogłoby chociaż częściowo dorównać poziomem do #theoffice. Ludzie w internetach polecali Parks and recreation jako coś na zbliżonym poziomie fajności, spotkałem nawet bluźnierstwa w stylu, że jest lepszy od the office.... powinienem im za to napluć w twarz, bo to tak jakby porównać ferrari do fiata coupe.
NadSerial.
Nigdy nie powstał i nie powstanie równie zaje.bisty twór.
Jak ktoś mi
NadSerial.
Nigdy nie powstał i nie powstanie równie zaje.bisty twór.
Jak ktoś mi
Dzisiaj wbiłem sobie na #roksa poczytać jakie "oferty" dostępne są w wakacje w okolicznych województwach. Znalazłem wtedy to co poniżej i autentycznie smutłem. Dla takich jak on to jedna z niewielu możliwości na rozładowanie się, a i tak będzie nazwany śmieciem. Pewnie niedługo wzorem "postępowej" Skandynawii korzystanie z profesjonalistek będzie skutkowało sądem i ten mężczyzna zgnije w pierdlu.
#tfwnogf #przemyslenia #feels
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak gość sobie strzeli świadomie w łeb to umrze. Obiektywnie stanie mu się krzywda. Sensem korwinowej mądrości jest to, że on sam nie uznaje tego za krzywdę, więc nie należy mu prawnie zabraniać strzelania sobie w łeb.
Ja nie zabraniam prostytucji. Mówię tylko, że obiektywnie krzywdzi ona ludzi. Jeśli chcą sobie robić krzywdę to niech robią, OK, ale nie mówmy, że to pozytywne zjawisko.
Poczytaj badania, pogadaj szczerze z ludźmi wychodzącymi z seksoholizmu, to naprawdę jest gówniane bagno. Uprzedmiatawia człowieka, oddziela seks od relacji międzyludzkiej czyniąc go pustym, rozwala psychicznie na dłuższą metę zarówno oddające się kobiety, jak i korzystających mężczyzn.
Invitum qui servat, idem facit occidenti - Kto ocala kogoś wbrew jego woli, to tak jakby go zabijał. Horacy.
Chodzenie na dziwki porównałbym do alkoholu czy innych używek. Idziesz, masz fazę i wychodzisz. Jak przesadzisz, zryje Ci banie, jak będziesz dobrze dawkował, będzie zajebiście.
A prostytucja jest
Ale jeśli faktycznie relacja z dziewczyną czy z żoną to dla kogoś wymiana prezentów za seks to szczerze współczuję takiej relacji. Wiem, że takie związki są coraz popularniejsze, bo spłycanie relacji i wynoszenie seksu do najważniejszej potrzeby ludzkiej jest coraz popularniejsze, ale to patologia, nie róbmy z patologii zasady.
To o czym
Znikam z Wykopu co najmniej na pół dnia, więc dziękuję za dyskusję.