Wiele osób demonizuje prostytucję, a w szczególności #rozowepaski. Od zawsze uważałem, że jeżeli się nie zdradza nikogo to co mnie do tego czy ktoś chodzi na panienki czy nie. Dzisiaj wbiłem sobie na #roksa poczytać jakie "oferty" dostępne są w wakacje w okolicznych województwach. Znalazłem wtedy to co poniżej i autentycznie smutłem. Dla takich jak on to jedna z niewielu możliwości na rozładowanie się, a i tak będzie nazwany śmieciem. Pewnie niedługo wzorem "postępowej" Skandynawii korzystanie z profesjonalistek będzie skutkowało sądem i ten mężczyzna zgnije w pierdlu. #tfwnogf #przemyslenia #feels
@OSH1980: Ale tu nie chodzi mi o zapłatę za s--s, bo mówimy o związku, a nie o sponsoringu. Ale żeby dziewczyna chciała być z kimś to facet musi mieć pieniądze, bo ileż to można chodzić na "romantyczne" spacery po parku? Kobieta chce mieć faceta, którym mogłaby się pochwalić przed rodziną i znajomymi.
Jestem studentem i dziewczyny w moim wieku (też studentki) to tylko potrafią gadać o tym czym jeździ ich
No właśnie. Ale ja też byłem, moja dziewczyna też, a wcale nie myślała o tym, czy mam samochód i czy jej coś kupię, bo liczyło się dla niej przede wszystkim to, czy jestem obok niej, a nie to, żeby się mną „pochwalić”. Od takich księżniczek ucieka się jak najdalej. No chyba, że ktoś to traktuje jak sport. Prawdziwym skarbem jest różowy, który bycie razem traktuje jako bycie
@OSH1980: Masz szczęście, a może to przez to, że jesteś o ponad 10 lat starszy i 10 lat temu, gdy byłeś w moim wieku i szukałeś różowego dziewczyny były inne. Ja jeszcze nie spotkałem się z takim różowym co opisałeś, może własnie to przez różnicę wieku tak nasze poglądy się różnią.
Fakt, że p---------a w jakiś tam sposób "pomaga" jakiemuś gościowi choremu na SM nie oznacza, że to generalnie dobre zjawisko. To nie jest nic dobrego. Rozwala psychicznie na dłuższą metę zarówno oddające się kobiety, jak i korzystających mężczyzn.
@Gaki1992: Niekoniecznie. Idiotki, o których piszesz, istniały zawsze. Faktem jest to, że postępujący konsumpcjonizm doprowadził do tego, że dziś wszystko traktuje się jak towar. Na wypoku też widać to bardzo wyraźnie: „kto wybrzydza, ten nie rucha”. „o---------m jakiś szajs, żeby zaruchać” itp.
@incel2000: mój stary kumpel spadł z dachu prosto na łeb. przez rok warzywo. przez kolejny rok dochodził do siebie ale wózek. przez kolejny rok jego matka z którą pracowałem nie wiedziała co zrobić bo on ciągle o ruchaniu. powiedizałem wprost. wiesz jaki był i ile lasek miał, doszedł do siebie a już go chowałąś na cmentarzu. zamów mu po prostu dziwkę. co zrobiła. chłopak podjął próbę wstania z wózka. jego
Dzisiaj wbiłem sobie na #roksa poczytać jakie "oferty" dostępne są w wakacje w okolicznych województwach. Znalazłem wtedy to co poniżej i autentycznie smutłem. Dla takich jak on to jedna z niewielu możliwości na rozładowanie się, a i tak będzie nazwany śmieciem. Pewnie niedługo wzorem "postępowej" Skandynawii korzystanie z profesjonalistek będzie skutkowało sądem i ten mężczyzna zgnije w pierdlu.
#tfwnogf #przemyslenia #feels
Jestem studentem i dziewczyny w moim wieku (też studentki) to tylko potrafią gadać o tym czym jeździ ich
No właśnie. Ale ja też byłem, moja dziewczyna też, a wcale nie myślała o tym, czy mam samochód i czy jej coś kupię, bo liczyło się dla niej przede wszystkim to, czy jestem obok niej, a nie to, żeby się mną „pochwalić”. Od takich księżniczek ucieka się jak najdalej. No chyba, że ktoś to traktuje jak sport.
Prawdziwym skarbem jest różowy, który bycie razem traktuje jako bycie
@Creder: 75% mężczyzn przed wojną miało rozwaloną psychikę: http://ciekawostkihistoryczne.pl/2015/07/16/gimnazjalista-w-lozku-ze-sluzaca-inicjacja-seksualna-naszych-pradziadkow/
Ogólnie ciekawe, że w XXI wieku gdzie s--s jest na porządku dziennym p---------a dla niektórych to temat tabu, podczas gdy 100 lat temu
Komentarz usunięty przez autora
@Kolelo: zapoznam się z chęcią z ttym materiałem