Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Garet_: O ja, no takiego miłego wołania to się nie spodziewałem ;) Ja wciąż czekam na serwer a'la HB Polska (ten stary). I siedzę w Gamingu, poniekąd (udział w powstawaniu modów do Gothica, Machinimy, Voice Acting do gier [np. Gloria Victis - polskie powstające MMO]). Sam zresztą ja jednym z serwerów byłem GM (tym ostatnim ;) Ale to było parę lat temu, więc nie pamiętam, czy to Polska, czy Poland).
  • Odpowiedz
@Garet_: ja na hbpolska grałem magiem Lucy w Elven i wojem Verhan który był bodajże PL rajderem w ardesen ( miał z ~85vita co też powodowało ból dupki u niektórych ^^)
na innych serwach grałem też pod nickami Mistrz i Saint
w gildiach byłem w 6 różnych, z tych co bardziej pamiętam było to Attero Dominatus, Red Army i Innames (w którym było ze 20 osób, kupiłem domenę innames.pl, postawiłem forum,a później
  • Odpowiedz
@arkadikuss: @zergqq2: @arkadikuss: Kojarzę Was panocki po nickach, wasze gildie również :)

@arkadikuss - Draft prowadził chyba hbpolska reedycję - po tym jak się rozleciało HBPoland - on też był programełe i dłubał w kodzie źródłowym serwera. Całkiem sporo tam chyba wyczarował. Bo wprowadził maks fps zdaje się 100? I inne jakieś kosmiczne rzeczy.

Też siedziałem w Elvine - miałem taki sam nick na jak na wykopku, tyle,
  • Odpowiedz
@mleko321: tak jeszcze za czasów wersji 2.2 udało mi się dobić 140 i biegać z GBH, za czasów 3.51 już tak różowo nie było i trzebabyło biegać z BH :<

@galano: Nie pamiętam, ale to pewnie dlatego z RD to była areska gildia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cychuHBPL: dajcie więcej info. Jaka konfiguracja exp/ek rate, szacowana liczba graczy, zespół, na co będzie nastawiona rozgrywka, jakie macie plany rozwoju serwera. Osobiście dla mnie exp ratę będzie jednym z głównych czynników skłaniających mnie do gry. Bardzo lubię pvp a nie uśmiecha mi się wbijać lvli na mnożniku <= 1. Na stronie na fb najlepiej przypnijcie, żeby nikt nie musiał bardzo szukać. Inicjatywa ciekawa i godna uwagi. Trzymam kciuki :)
  • Odpowiedz