Wpis z mikrobloga

@martin87pl: Fajne wizerunkowo podejście. A prawda taka, że nC+ już teraz wie dobrze czego chcą wkurzeni na ich ofertę

- możliwość dokupienia C+ sport do niższych pakietów

- all inclusive poniżej
  • Odpowiedz
@Ryu: no tak jak pisałem już wcześniej, ja C+Platinum+HBO+Multiroom mam za 119 zł w N płaciłem 114 zł ;) wiec nie jest źle a chociaż mam 6 C+ zamiast 4 marnych nPremium
  • Odpowiedz
@Ryu: @martin87pl: Trolololo, po prostu zapewne mają nadzieje że założyciel anty NC+ to jakiś biedny studenciak-nolajf, który się wystraszy i nie przyjedzie :P Mogą mieć rację :-D
  • Odpowiedz
@jestem_legenda: Jeżeli składasz wypowiedzenie, które powiedzmy sprawia, że PO 18.04 wygasa Ci umowa, to nawet 18.04 gdyby Ci niczego lepszego nie zaoferowali możesz do nich zadzwonić i wziąć to, co planowałeś wcześniej. Nie wiem jak to rozplanowali teraz, ale po staremu w C+, była osobna oferta promocyjna dla przedłużających i druga tańsza dla tych, którzy złożyli wypowiedzenie. Cztery umowy w rodzinie w ten sposób od kilku lat przedłużamy.
  • Odpowiedz
@jestem_legenda: Masz n czy C+? Jeżeli masz n, to powinieneś już mieć list, w którm Cię informują, że masz czas do 18.04 na wypowiedzenie umowy. W C+ możesz dojechać do końca na obecnych warunkach (chociaż tego nie jestem na 100% pewien). Wypowiedzenie składasz wysyłając normalnie list (najlepiej poleconym żebyś miał potwierdzenie). List musi dotrzeć do nich przed regulaminową datą. Piszesz po prostu, że na podstawie regulaminu/zmiany oferty wypowiadasz umowę z
  • Odpowiedz