Wpis z mikrobloga

@tomasz3: Ja próbowałem w kilku lokalizacjach i coś lipa. Ogólnie większość punktów to różnego typu restauracje, jedyne punkty jakie mi znajdowało to z nazwą restauracji, żadnego Allegro nie było. A po połączeniu się z WiFi restauracji nie ma żadnego info o promocji, jest tylko banner reklamowy Allegro gdzie są pokazane przeceny na 3 przedmioty, a po kliknięciu przekierowuje na stronę główną. I jeszcze do tego w wielu miejscach jest zabezpieczona
  • Odpowiedz
@tomasz3: Zajrzałem tylko do tych, które miałem po drodze, dużo czasu na to nie straciłem :P Bardziej jutro stracę, jak na tym Zachodnim albo w Blue City nadal nic nie będzie, przynajmniej są blisko siebie umieszczone :P

A jeszcze jak nic się nie pojawi to sprawdzę, czy nie ma nic pod adresem http://www.kupony.allegro.pl/citylight/ Jak była poprzednia promocja z tymi punktami WiFi to na tej się wpisywało swój login.
  • Odpowiedz
@tomasz3: @incredible_innocent: Wczoraj wysłałem zgłoszenie do nich, dzisiaj rano odpowiedzieli, że przekazali do działu technicznego i jak widać, chyba rzeczywiście coś jest nie tak. A jeszcze przed chwilą dostałem kolejnego maila, że mi ręcznie dodali kupon do konta, żeby nie przedłużać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz