Wpis z mikrobloga

@MSKappa: No ja też nie, ale bez przesady. Nikt tu nie pisał że Lech na pewno o----e Basel, tylko że jest to do zrobienia. Okazało się że jednak nie. No i tyle. To przecież różnica 2-3 klas. Legia też by to o-----a, tak jak o--------ł ją Ajax. Który notabene też jest słabszą drużyną od Basel. Lech miał pecha w losowaniu...
  • Odpowiedz
@Gert: To prawda że mieli pecha. Moja beka to bardziej to jak niektórzy pisali że Basel do ogrania, a minęło jakieś 15 minut. Rozumiem że faktycznie nie zagrali świetnego meczu ale takie komentarze mnie cholernie bawiły.
  • Odpowiedz
@MSKappa: Ostatni raz potencjał w polskiej drużynie wiedziałem kilkanaście lat temu, za czasów H. Kasperczaka w Wiśle Kraków, jak objeżdżali Schalke i Parmę po 4:1( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MSKappa: Ale też trzeba przyznać że Basel nie zagrał nic ciekawego, w obronie się gubili czasami.. Bardziej Lech był za słaby niż Basel za mocny. Gdyby skuteczność była jakaś sensowna, to można było liczyć na dobry wynik...
  • Odpowiedz
@MSKappa: Mnie (kibica Lecha) to śmieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie lubię pośmiać się z internetowych napinek kibiców, mając w szafce czipsy i batony ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz