Aktywne Wpisy
wojna +215
Choroszcz dotarł już do Filharmonii Narodowej.
#psychiatryk #choroszcz #filharmonia #polska #globalneocieplenie #zmianyklimatu #heheszki #dziendobry
#psychiatryk #choroszcz #filharmonia #polska #globalneocieplenie #zmianyklimatu #heheszki #dziendobry
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
Kto to plusuje?!
#rakcontent #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
taka jednostka jest społecznie niedostosowana i może być wysoce niebezpieczna. Osobiście jestem za wyłapywaniem takich jednostek przez specjalistyczne służby i osadzaniem ich
A kto będzie decydował czy ja powinienem być zamknięty?
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.youtube.com/watch?v=jTYkdEU_B4o - masz obejrzyj, może coś do Ciebie trafi.
@dreaper: a to już mogę umrzeć w spokoju.
Każdy dla kogo wzorcem byli masowi mordercy tacy jak Hitler, Stalin, Breivik itd, powinni zostac poddani pełnej inwigilacji i ostatecznemu osadzeniu w zakładzie zamkniętym, odcięci od reszty społeczeństwa. Dla nich jest juz za późno na normalne funkcjonowanie.
I kolejny raz posługujesz się autorytarnym "to jest błąd".
Na tel jestem wiec Ci nie dam bezpośredniego linku do komentarza