Wpis z mikrobloga

@donmuchito1992: Mnie najbardziej przeraża że takie patolstwo żyje dookoła nas. Przecież on gdzieś pewnie pracuje na jakiejs stacji benzynowej czy innym mcdonaldsie, ma kontakt z ludźmi, z dziećmi. A pod tą czaszką takie #!$%@? umysłowe. Jego rodzice ewidentnie tez sprawę przegrali bo wychowanie takiego imbecyla nie mogło byc łatwe.
taka jednostka jest społecznie niedostosowana i może być wysoce niebezpieczna. Osobiście jestem za wyłapywaniem takich jednostek przez specjalistyczne służby i osadzaniem ich
@Danjou: I to jest błąd. Jednostka taka jak ten zjeb która wzoruje się na mordercy jest potencjalnie jednostka niebezpieczna społecznie. Powinna zostać poddana ciągłemu nadzorowi.
Każdy dla kogo wzorcem byli masowi mordercy tacy jak Hitler, Stalin, Breivik itd, powinni zostac poddani pełnej inwigilacji i ostatecznemu osadzeniu w zakładzie zamkniętym, odcięci od reszty społeczeństwa. Dla nich jest juz za późno na normalne funkcjonowanie.
@blubi_su: POTENCJALNIE. Potencjalnie, to jestem pieprzonym seryjnym mordercą. Damn, ja nim jestem. Jak się fapało za szczeniaka, to ile moich potencjalnych dzieci wsiąkło to tu, to tam? A teraz, mam trójkę dzieci, a ilu nie mam? Bo nie dopuściłem do ich powstania? No do pierdla mnie wsadzić do końca życia.

I kolejny raz posługujesz się autorytarnym "to jest błąd".
@blubi_su: zauważ, że wszyscy ludzie których wymieniłaś są jednocześnie fascynujący i myślę, że o to chodziło autorowi. i chociaż nie pochwalam zachowania Breivika to przyznaję, że jego (oczywiście oderwana od całości wydarzeń) konsekwencja, upór i wiara w swoje przekonania mogą imponować.
@donmuchito1992: nie wiem dokładnie kim był Bandera ale z tego co się orientuję wzbudza zupełnie skrajne emocje - w Polsce znienawidzony a na Ukrainie ma status bohater narodowego (lub przynajmniej taki jak u nas w niektórych środowiskach żołnierze wyklęci). to tylko potwierdza to co napisałem w pierwszym poście.