Aktywne Wpisy
kaszaamanna +723
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

gadatos +56
Jeśli chodzi o psy i temat na wykopie który ostatnio jest często poruszany.
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
źródło: images
Pobierz

Nie znam się, ale się wypowiem?
Na soku nawet osoby niećwiczące rosną. Oczywiście nie w takim samym stopniu co trenujący, ale jednak. Gdzieś widziałem fajne wykresy z badań na ten temat, ale nie mogę teraz znaleźć.
O tym wlasnie mowie, jest to oczywiscie "krotsza" droga, ale na pewno nie jest latwiejsza.
@saw_an_mars:
Rozwin, bo nie konca rozumiem do czego probujesz sie p-------c:)
mowisz o jakis ulamkach tego, nakie przyrosty maja ludzie cwiczacy. Klujac dupe i nic nie robiac zalejesz sie predzej niz urosniesz w zamierzony sposob.
No chyba, ze bys bil sobie hormon to wtedy ok, przepalisz nawet lezac caly dzien i wpuerdalajac pizze:)
Dieta nie musibyc wyliczona co do kalorii, wazna jest regularnosc i systematycznosc. Ale bez zarcia nic z tego nie bedzie
w erze przed sterydów na olimpii dochodzili do 25 FFMI.
Ja przy 77 kg i wzroscie 175 cm i 11% BF mam 21,5
85 kg przy 10% BF dla mojego wzrostu daje wymarzone 25 FFMI
@lupaczkokosow: muehehehehe! Dawno się tak nie uśmiałem na tym portalu ze śmiesznymi obrazkami ;] Kucie w dupę to jak zmiana poziomu w grze z very hard na easy.
@feniks_pn: przedstarydów xD
dianabol przez amerykanów 1958, pierwsza olympia 1965
na soku jesz, cwiczysz, odpoczywasz - nie martwisz się aż tak o progres czy siłowy czy sylwetkowy - to jest trudniejsze?
po drugie już z medycznej strony, nawet nie cwiczac a biorac urosnie sie
po trzecie próbuje sie p-------ć do tego, że masz taka sama wiedze jak ci podludzie z których sie rzekomo smiejesz
@feniks_pn:
Czytalem to juz. Tu nie chodzi o mozliwosci ludzkiego organizmu ale o czas, w jakim mozna uzyskac przyrosty. Branie sokow ulatwia prace i przyspiesza ja. Dodatkowo mozesz miec mniejsy rygor w diecie.
Moja opinia jest taka, ze nie przeszkadza mi to czy ktos jest czysty czy nie. Ja robie swoje i interesuja mnie moje obwody, bf i wyniki silowe. Wiem, ze silownia to dluga droga przez
@lupaczkokosow: Czyżby fan jakiegoś "naturala"?
Zabija bron czy czlowiek?
Towar duzo pomoze, ale to Ty musisz wykorzystac jego potencjal i tyrac, dla lekkich treningow nie ma co sie kluc.
@DamnumEmergens:
Uwierz, ze mialem juz kilku smialkow co po tygodniu nie mieli gdzie byc a na silce wiecej
@saw_an_mars:
@DamnumEmergens:
Moj wpis tyczy sie ludzi, ktorzy mysla, ze na sterydach nie trzeba nic robic zeby urosnac, ewentualnie pomachac
C---a sie znam,ale sie wypowiem.
Z 2tyg temu był wykres o tym,na podstawie badań