Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zauważyliśmy również, że tag zaczął żyć swoim życiem i pojawiły się wpisy innych użytkowników! To mega super sprawa, że ktoś go wykorzystuje do pisania własnych przemyśleń i opowiastek i moze #zyciewwielkiejplycie wejdzie w mirkowy kanon.

@Abaddon84: To raczej negatywna sprawa, bo ogrom obserwujących robi to tylko ze względu na was, a mało ciekawe wpisy innych osób traktuje jako spam. A im więcej spamu tym mniej obserwujących, którzy pierwotnie
  • Odpowiedz
@Abaddon84: niestety #nieznajo, ale ostatnio wszedłem na telę stronę i delikatnie mowiac humor tam zawarty zdeaktualizował się i kilka razy rakłem, zapewne za parę będzie też tak z mirko. Z drugiej jednak strony to większość chanowych, a potem kwejkowych zarcikow wzięło się z basha. Eh, gdzie te czasy...
  • Odpowiedz
@technoprostozniemiec: Nie wiem czy będzie tak z Mirko. Mirko idzie z duchem czasu w miarę jednak. Mody wznoszą się i upadają i też się dowcipy dezaktualizują. Myślę, że mało kto kojarzy o co chodzi w prostym 'było' itd. A bash umar, bo IRC umar
  • Odpowiedz
@Abaddon84: Bash umar dla mnie, jak wprowadzili oceny. Właśnie wszedłem, mają już nawet FB. Ech, gdzie ten bash, niby prosty i tekstowy, ale to nie to :D

Taki cytat z pracy, dla wyjaśnienia, to jestem devem no i mam też swojego QA (Quality Assurance, czyli osoba dbająca o jakość):
QA: Adrael, czy Twoim zdaniem ta strona jest czytelna?
ja: Nie wiem, jak dla mnie to internet mógłby być napisany w
  • Odpowiedz