Wpis z mikrobloga

Ech, miałam iść spać, a zgubiłam się w internecie, i teraz czytam od deski do deski zbawienie.com
Coś przepięknego, wiedzieliście, że Watykan tak sprytnie ugrał swoich wyznawców, że czynią codziennie znak odwróconego krzyża? To jeden z dowodów na to, że Watykanem kieruje szatan.

O, i to jest super:

Ponieważ ewolucja nie jest udowodnionym faktem, możemy pierwszą część ewolucyjnej teorii śmiało odrzucić i pozostaje nam jedynie teoria genów węża. Ostatnio władcy świata intensywnie pracują nad kolekcjonowaniem DNA każdego człowieka. Czyżby zależało im na zwiększonej wykrywalności przestępstw? Trudno w ten nonsens uwierzyć. Istnieje cel, który jest znacznie bardziej logiczny. Najprawdopodobniej jest wielu tego typu ludzi, którzy posiadają większą lub mniejszą ilość owych genów.Jest wielce prawdopodobne, że władze chcą ich wszystkich odnaleźć oraz umieścić na odpowiednich stanowiskach. Utrzymywanie nas w ryzach oraz zabijanie masowe w razie buntów może być jedynie dokonywane przez ludzi bez sumień i oraz ludzi pozbawionych podstawowych ludzkich odruchów. Owe cechy gwarantują bezwzględne posłuszeństwo wobec władz. Są także poszlaki i hipotezy, że ludzie z odpowiedzią ilością gadzich DNA są wyjątkowo podatni na opętanie przez demony.

Kurde, jak ja kocham internet. Tylko sen mi zabiera.
#wtf #heheszki #religia
g.....0 - Ech, miałam iść spać, a zgubiłam się w internecie, i teraz czytam od deski ...

źródło: comment_lUbYjCAiLiNK5wjmTrlUArmq2PbBecJm.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach