Wpis z mikrobloga

@madegg: Bier. Mi się CK bardziej podoba niż EU. Takie trochę simsy, ale bardzo fajne są niespodziewane zwroty akcji. Planujesz sobie coś przez 100 lat, a tu nagle jeb! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@madegg: ja do niedawna bardziej lubiłem ck2 bo jest więcej zarządzania etc, ale najwidoczniej trochę mnie to już znudziło, ale chyba znowu zagram, bo mam. :D
  • Odpowiedz
@madegg: Trochę inna filozofia. Zarządzasz bardziej rodem, niż państwem. Dla mnie ogarnięcie podstaw było prostsze. Aczkolwiek mam już prawie 700h i cały czas dowiaduję się czegoś nowego. :)
@Bigby: Może jest jakaś fanowska. Pierwsze wersje były po polsku, ale fabrycznie już nie montują, a język nie jest jakiś skomplikowany.
  • Odpowiedz
@madegg: Swego czasu na Humble Strore było w promocji CK2 Collection (czyli prawie wszystkie dlc bez dwoch ostatnich) za 20 euro. Także radzę poczekać na taką cenę.
  • Odpowiedz
@madegg: Wskazane by było żebyś miał: The Old Gods, Charlemagne, Way of Life i chyba Legacy of Rome. Reszta zależy czym chcesz grać. A DLC z reguły kupuje się na wyprzedażach. Teraz są takie http://lowcygier.pl/sledzokazje/?Price[shopid]=&Price[name]=crusader+kings&Price[pricefrom]=&Price[priceto]=&Price[discountfrom]=&Price[discountto]=-10&Price[drm]=&Price[fromdate]=&Price[to_date]=&yt0=Szukaj
  • Odpowiedz