Wpis z mikrobloga

możecie się zalogować przez tego fb? wciskam ten przycisk "Login and play" i nic się nie dzieje, podświetla mi tylko okienko z trybem gry (próbowałem różne, ale nic nie daje) i pokazuje się dymek, że mam wybrać coś z listy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ogario #agario
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Block3r: Może wyłącz #ogario. Widzę, że zmienił się klient gry więc na pewno są jakieś problemy. Poza tym, logowanie przez fb ma niby dawać większą masę startową i można wbijać levele i ją zwiększać. Ciekawe jak to będzie działało. W kodzie jakby zanosiło się na jakieś statystyki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szymy: no wyłączyłem i nie działa. Może to dlatego, że mam firefoxa 27? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
próbowałem na IE bodajże 11, daje to Login with Facebook, normalnie się loguję, ale jak daję uprawnienia aplikacji na FB to nic się nie dzieje, przyciski są tylko na szaro jakby serwer coś mielił.
dalej na IE wszedłem do apki agar.io przez wyszukiwarkę i odpaliłem, wciskam to żeby się
  • Odpowiedz
@tatarysh: Na reddicie też na to narzekają. Wydaje mi się, że jak się przyjmą statystyki to przerzucą ich obsługę też na swoje serwery. Na razie pewnie nie chcą dodatkowego obciążenia.
  • Odpowiedz