Aktywne Wpisy
codziennaKasia +37
Ceny starych domów w miastach wojewódzkich zwariowały kompletnie.
Sam mieszkam na zadupiu w nowym domu. Dzięki pracy zdalnej mogę sobie na to pozwolić (żona też częściowo zdalnie).
Ale coraz częściej spoglądam tęsknym wzrokiem za tymi osiedlami domków gdzieś na obrzeżach wojewódzkich z szybkim dojazdem do korpo mordorów, przedszkoli, sklepów, z całą tą infrastrukturą, cywilizacją. Też głównie ze względu na dzieci.
I
Sam mieszkam na zadupiu w nowym domu. Dzięki pracy zdalnej mogę sobie na to pozwolić (żona też częściowo zdalnie).
Ale coraz częściej spoglądam tęsknym wzrokiem za tymi osiedlami domków gdzieś na obrzeżach wojewódzkich z szybkim dojazdem do korpo mordorów, przedszkoli, sklepów, z całą tą infrastrukturą, cywilizacją. Też głównie ze względu na dzieci.
I
źródło: image
Pobierz
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...Albo mieszkać u starych i oszczędzać. Tak radziły wykopky, bo kredyty to było wtedy największe zło. Za rok mieszkanie będzie spłacone a przy tych śmiesznych ratach nawet tego nie odczuwałem. Pamiętajcie żeby zawsze robić odwrotność tego co radzą wykopky
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...Albo mieszkać u starych i oszczędzać. Tak radziły wykopky, bo kredyty to było wtedy największe zło. Za rok mieszkanie będzie spłacone a przy tych śmiesznych ratach nawet tego nie odczuwałem. Pamiętajcie żeby zawsze robić odwrotność tego co radzą wykopky
źródło: IMG_9750
Pobierz

No Mirki a jak tam wasz wynik ? Ja miałem 130 ;)
#iq #glupiewykopowezabawy
źródło: comment_sOsAf3jXGsvcCgYt18Y0fxqs5KQ8hCoq.jpg
Pobierzźródło: comment_2F8a7XVLq4vAna1oFDd0NsUcS0u9fVkg.jpg
Pobierzźródło: comment_KbMmDYPkDNHC3bpVkrYww5KUg93tQ1zb.jpg
Pobierz@klops89: no elo liczyłem na więcej
źródło: comment_J2PrMgjPwiRUMqotRY1hx2tldD5Aqocv.jpg
Pobierzźródło: comment_qF8oshPfcxI76YB6p2b9DxkVz0Isccy0.jpg
Pobierzźródło: comment_m87qPC9n4OGrKr6GMJvMOPB6KH4m1X60.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_RS0Nhvou4Q1aaedLmcDDdANCoN6VwQxP.jpg
Pobierzźródło: comment_y5265GVrAJuUmr5wuC37aPxn2UUiBTjE.jpg
Pobierzźródło: comment_RfFWlLuLRBzoX5YNNpKwJuQ1ZmiyCYA8.jpg
Pobierz@klops89: 134, niemniej z testem ma iq to nie ma za wiele wspólnego.
źródło: comment_ruwHJJVR9OS6YsRCNJ0MkFXYjYlmkjdM.jpg
Pobierzźródło: comment_MgcpwFQEHoJe6UqSKpeDiperATYEDB5D.jpg
Pobierzźródło: comment_QT6OXgKHgeYVj6aM0MMQ3BBi6Pfb1DYw.jpg
Pobierzźródło: comment_3gH1NFIUrUGUjP6LdPqyG4Ju38UjtmLu.jpg
Pobierzźródło: comment_Bi414WqIK8RMKzof2xBhMk9AOsU0VFIx.jpg
Pobierz