Aktywne Wpisy
__MadCat +19
Obecnie nie posiadanie SUVa na daily to jak jeżdżenie furmanką w latach 90tych, przemawia za tym jedynie argument ekonomiczny #changemymind
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe

czopersky +134
#danielmagical Patrzcie kto czeka na autobus w Toruniu.
źródło: temp_file3032326695231194541
Pobierz

2. Nagle budzi cię niechcący ojciec, który stoi obok ciebie i zamyka okno o 5 nad ranem.
3. Okazuje się, że na dworze szaleje potężna burza (dawno takiej nie widziałem) i ojca 2 pokoje dalej obudziło jak grzmiało, świszczał wiatr oraz trzaskał moimi drzwiami.
4. Otwórz okno na próbę i stwierdź że faktycznie świszczy i trzaska i zdziw się jakim cudem spałeś.
5. Przypomnij sobie o jednym z najlepszych technologicznie zaawansowanych wynalazków ludzkości.
6. Profit? Przespanych wiele nocy.
#heheszki #polska #pogoda #oswiadczenie #coolstory #technologia
źródło: comment_ZyZWAlSF7Ndhf5WswXkFK1c67rt483in.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@ghostd Bezpieczne, ale lepiej nie wpychać za głęboko bo ciężko wyjąć. Jak miałem budziki na uczelnie to dawałem słabiej do ucha (czasem wypadały i potem z 10 minut gdzie upadły) aby spokojnie słyszeć alarm, a jak wolne to głębiej i ciężko cokolwiek słyszeć.
A tak to bezpieczne. Jedyne co to gdy pierwszy raz je założyłem to miałem dziwne uczucie, ale
Ze 3 lata temu kupiłem sobie wielką pakę tych stoperów i są super. Dobrze tłumią, są mięciutkie, dobrze dopasowują się do uszu. Miałem kilka innych modeli (piankowych), ale te są najlepsze.
źródło: comment_2UvF7xM6QCjcGzmuq4a6FJ93TjxJZJSX.jpg
PobierzMoże źle wkładałeś te piankowe, że ci wypadają? Trzeba złapać ucho mniej więcej w połowie i pociągnąć je w tył i trochę do góry i wtedy włożyć stoper. Po puszczeniu ucha zobaczysz, że siedzi głęboko i pewnie. Nie ma szans, że wypadną.
Zobacz sobie ten instruktaż. Jakoś nie chce mi się wierzyć,