Aktywne Wpisy
Kordianyt +1
Hej posiadam laptop ze zintegrowaną karta graficzna, szukam nowej gry do pociupania. Chodzi mi o stare strategie oraz żeby była w PL/DE. Co byście polecili? Grałem już:
-Empire Earth wszystkie czesci
-Age of Empire wszystkie części
-Red Alert 2
-Polanie 2
-Hirolsy 3-7
-Dungeon Keeper 1-2
-Anno 1404
-Wszystkie Twierdze
-Two Points Hospital
-Red Alert 1 i 2
Oraz rozne Tycoony
Zastanawiałem się nad Settlersami oraz Zeus&Posejdon (ale nie mogę znaleźć wersji
-Empire Earth wszystkie czesci
-Age of Empire wszystkie części
-Red Alert 2
-Polanie 2
-Hirolsy 3-7
-Dungeon Keeper 1-2
-Anno 1404
-Wszystkie Twierdze
-Two Points Hospital
-Red Alert 1 i 2
Oraz rozne Tycoony
Zastanawiałem się nad Settlersami oraz Zeus&Posejdon (ale nie mogę znaleźć wersji
frugASS +62
xddddddd
A w załączniku zdjęcie auta, którym wyjechałem dokładnie rok temu z salonu. Sam sobie na nie zarobiłem, wykorzystując umiejętności, które sam nabyłem. Nigdy nikomu nie cisnąłem, gdy osiągał jakiś sukces lub realizował swoje marzenie... Przeciwnie, mega mnie to motywowało by dalej się rozwijać.
Zmieńcie mentalność, bo całe swoje życie spędzicie na frustracji, a na starość będziecie płakać, że gówno przeżyliście, gówno osiągnęliście i gówno macie.
Pozdro! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S.
Panowie @Bandian i @wruuth gratuluję zakupów! Skoda w genialnym kolorze, a Mondziak jest... piękny! :)
#patologiazewsi #chwalesie #pokazzakupy #samochody #mazda
Poza tym: fajnie się wyjeżdża nowym autem z salonu, nawet jeśli jest to Daczja (w założeniu wół roboczy). Kto nie przeżył niech żałuje.
A wykop jest specyficzny. Momentami mam wrażenie, że są tu tylko dwie grupy ludzi - programiści zarabiający 15k oraz reszta, klepiąca biedę i ciągle biadoląca, że w tym kraju do niczego dojść nie można. A faktem jest, że jak się chce oraz podejmie kilka w miarę poprawnych decyzji w życiu to i w Polsce można spokojnie dać sobie radę.
A z tą utratą wartości to jest ciekawa sprawa, Mazda w salonie 82500 brutto. Po roku wycena od ubezpieczyciela - 72 brutto. 10k? Chyba nie tak dużo :)
Też niestety spotkałem się z niskim poziomem obsługi w ASO w moim rejonie. Mazdy bardzo lubię, ale mam sporo wątpliwości. Masz nówkę, więc pewnie dużo przygód nie miałeś, ale może coś opowiesz jak się sprawują
Co do usterek, to była jedna akcja serwisowa - coś w słupku A trzeszczało. Problem usunęło ASO.
Co do plastików generalnie to... nic nie trzeszczy. Jest sporo miękkich elementów, co wpływa pozytywnie na pracę elementów względem siebie. Oczywiście od czasu do czasu pojawi się jakiś trzask, ale uważam, że jest to w