Aktywne Wpisy

ciekawehistorie +1120
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz
Cztero0404 +47
Nie macie może takiego wszechobecnego wrażenie, że od jakiegoś czasu jest coraz więcej dorosłych ludzi niezachowujących się absolutnie jak na dorosłego człowieka przystało powiedzmy tak w przedziale wiekowym 24-30 lat około w porównaniu do tego co było nawet jeszcze kilka lat temu? #nostalgia #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #spoleczenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski

A w załączniku zdjęcie auta, którym wyjechałem dokładnie rok temu z salonu. Sam sobie na nie zarobiłem, wykorzystując umiejętności, które sam nabyłem. Nigdy nikomu nie cisnąłem, gdy osiągał jakiś sukces lub realizował swoje marzenie... Przeciwnie, mega mnie to motywowało by dalej się rozwijać.
Zmieńcie mentalność, bo całe swoje życie spędzicie na frustracji, a na starość będziecie płakać, że g---o przeżyliście, g---o osiągnęliście i g---o macie.
Pozdro! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S.
Panowie @Bandian i @wruuth gratuluję zakupów! Skoda w genialnym kolorze, a Mondziak jest... piękny! :)
#patologiazewsi #chwalesie #pokazzakupy #samochody #mazda
źródło: comment_F1ZqYcMYXX7Rr92YxXp7WU9NFYxVKedY.jpg
PobierzAha i protip:
Zawsze, zawsze, ZAWSZE, słuchajcie innych ludzi. Serio! Empatia w rozmowie to połowa sukcesu w pozyskiwaniu klienta. Moje spotkania często rozciągają się o dodatkowe 30-50 minut, bo rozmawiam z klientem o wszystkim (ale to jemu pozwalam mówić, ja jedynie słucham i umiejętnie podtrzymuję
Ja Ci mogę powiedzieć tylko tyle - znajdź to, co lubisz robić. I rób to na 200%. Codziennie. Czytaj, doszkalaj się, ćwicz. Z czasem wyjdziesz na swoje :)
źródło: comment_s470QWwkcBYVyGYE8wxv1u58EA6Jh2qQ.jpg
PobierzJeżeli chodzi o mentalność to też tego nie rozumiem. Nawet jeżeli komuś kupiłby ojciec nowe auto, to co z tego? Jeżeli tylko pieniądze nie pochodzą z jakiś szwindli itp, to jak można mieć do kogoś pretensje, że jego rodzic robi z nich użytek? Poza tym takie generalizowanie, że młodemu to rodzice od razu kupili też jest głupie, bywa że młodzi ludzie naprawdę zasuwają, zamiast "hehe studiować".
Komentarz usunięty przez moderatora