Wpis z mikrobloga

Cholera, Mirki, Mirabelki, ja nie wiem.
Wszyscy moi znajomi, jak robio sexy z różowymi, robią co natura przykazała i ewentualnie jarają się, jak było super przyjemnie.
A ja, z kimkolwiek nie robiłbym tego śmego i jeszcze innych rzeczy, zawsze gurwa, ale to zawsze mam malinki.
i zawsze przestrzegam: TYLKO NIE ZRÓB MI MALINEK, bo wiadomo, #pracbaza i takie tam różne mityngi. I co? I g---o.
Po wszystkim pytam kulturalnie: nie zrobiłaś mi malinek, prawda?
I tu pojawiają się trzy wersje:
a) NIE. ( wiadomo, że kłamie),
b) UPS.
c) Poniosło mnie.
d) Takie tu malutkie tylko coś.
e) Zaaaraz Ci zejdą, odpoczywaj.
f) A będziesz zły?
g) Będziesz mógł się pochwalić wszystkim.
Ja jebę. Nie wiem, czy reszta moich cumpli tylko wchodzi i wychodzi, i to tylko ja jestem j-----m pieszczochem.
Fajnie, że jutro mam super istotne spotkanie z księgowym.
Przynajmniej nabrałem wprawy w leczeniu tych j------h fioletowych s-------i.

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GGrindzior: Człowieeeeku, już mam patent.
1. Bierzesz szczoteczkę do zębów i delikatnie musisz masować malinkę, żeby ta krew pod spodem się ruszyła.
2. Nakładasz pastę do zębów na malinkę, żeby się chłodziła ( działa tak jakbyś przyłożył kompres zimny). Trzymasz aż czujesz, że nie chłodzi.
3. Robisz parę takich seryjek, aż nie zaśniesz.
4. Kupujesz maść Arcalen na stłuczenia i nią smarujesz jak nie możesz chodzić z pastą na szyi, #heheszki
5. Zależy jak bardzo przyłożyłeś się do wszystkiego powyżej. Ja wczoraj miałem takie zajebiście fioletowe, po tych zabiegach, praktycznie już dziś ich
  • Odpowiedz
@addicted44: A dzięki, zajmowałem się nimi w liceum. ;)

@trollik: Widzisz.. jak dziewczyna przykleja się do szyi, od razu włącza mi się lampka 'o gurwa, kawoczeko, zrób coś, będziesz ashamed przez tydzień'. Ty byś nie zrobiła, gdyby Ci nie powiedzieć? :D Cośty :D
  • Odpowiedz
@kawoczeko: Przecież to czuć... Malinę wcale nie tak łatwo zrobić. Przynajmniej na mnie łatwo nie wychodzą :)
Mój różowy łapie od razu. Ale tak czy siak przecież czuć jak laska się zassywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz