Wpis z mikrobloga

Zauważyłem, że wpis odnośnie diety NASA, która pozwala schudnąć nawet 15 kilo w miesiąc cieszy się sporym powodzeniem( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak mi się w związku z nim przypomniało, jak pierwszy raz poszedłem do roboty 10 lat temu będąc nastolatkiem.
Zatrudniacie się jako pomocnik do kostki brukowej, na budowę albo do dociepleń poza miastem wojewódzkim (najlepiej mniejszym niż 100k) z dala od PIPów, Sanepidów itp.
Teraz ważna sprawa - MUSICIE KONIECZNIE UPEWNIĆ SIĘ, ŻE MAJSTRZY MAJĄ OD METRA A NIE NA GODZINĘ.
Nie zapomnijcie brać ze sobą codziennie do pracy długiej gumki, żeby na koniec roboty obwiązać wokół pasa bo inaczej wam majtki spadną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pod koniec miesiąca jak już przejdziecie cztery wylinki od słońca to będziecie mogli traktować barszcz sosnowskiego jako krem do opalania.

#truestory #coolstory #odchudzanie #chudnijzwykopem #bekazgrubasow #fitness #oswiadczenie #budownictwo
  • 3
@progressive: No styl życia był drastycznie zmieniony bo z dnia na dzień uciekanie z lekcji, siedzenie cały dzień przed kompem, klepanie Karyn po dupach na przerwach, jaranie fajek dla szpanu od rana do wieczora zmieniło się na BIEGANIE z kostką 12 godzin dziennie 7 dni w tygodniu. Nadwaga była spora nawet bym powiedział, dużo miałem tłuszczu od lenistwa i w dużo mięśnia od siłowni ale na pewno nie jakaś ekstremalnie wysoka.