Wpis z mikrobloga

Ehh, jak ja nienawidzę jak ktoś mnie dotyka w autobusie!! Cały pusty, ale nieeee musi usiąść lub stanąć obok ciebie i kurna się ociera. Człowiek się kurczy, odsuwa, ale i tak za tobą drepcze i cię dopadnie. #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy

• 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jutraniema: ja po prostu lubie niby to przypadkiem zdecydowanie cofnąć się, lub machnąć plecakiem, że niby po coś sięgam. jak ktoś dostanie zdecydowanie z bara to zazwyczaj później trzyma dystans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fren: o borze zielony, podróż autobusem nie będzie już taka sama!! Teraz wszędzie będę wypatrywać stulejarzy- zboczeńców, ale najpierw owinę się drutem kolczastym!
  • Odpowiedz
@Jutraniema: I tak najgorsze jest gdy autobus cały za*ebany ludźmi, stoisz przy drzwiach trzymając się poręczy. Bus rusza z przystanku, a baba za tobą:
-WYSIADA PAN? NO WYSIADA??? HALO!
-Nie wysiadam.
-NO TO PRZEPUŚĆ PAN! NIE MOŻNA WYJŚĆ!
Kilka minut do przystanku, ale nie ku*wa, ona musi stać i lizać szybę, bo inaczej nie zdąży wysiąść.
  • Odpowiedz
@weeden: haha, ostatnio jakaś baba, chciała mnie opieprzyć- bo wchodziłam do autobusu pierwszymi drzwiami "bo pierwszymi się tylko wychodzi"- kurcze, swoją drogą-pierwsze słyszę, ale stuknęłam jej tylko na szybkę z naklejką, gdzie było napisane, że drzwi tylko do wchodzenia, bo pałąk w jedną stronę się tylko wygina :D i polecają inne wyjścia.
  • Odpowiedz