Aktywne Wpisy

Bunch +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

- Ponad połowa Polaków nie ma odłożonego nawet 1000 złotych. Gdy zepsuje im się pralka nie są w stanie kupić nowej, nie da się żyć bez pralki - mówi 27-latka
- Hoho, proszę Pani, pralka za 1000zł? Co to musi być za pralka. - odpowiada drugi gość (profesor)
- Kiedyś nie było pralek i też się żyło - podsumowuje redaktor
Beka z młodych Polaków. Oczekiwania z kosmosu, pralki, umowy o pracę, pewnie by jeszcze chcieli żeby im na jedzenie i mieszkanie starczało, bezczelni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Minuta tvn24 i #rakinstant #rakcontent
@arturpalo: Kyrie elejson, z żenady to się chyba zapadnę pod ziemię po przeczytaniu tego. Kiedyś nie było niczego, i też się żyło!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@zombiag:
Rozumiem, że chodzi Ci nie tyle o pracowitość, co o wypracowywany dla pracodawcy zysk?
A o co Ci chodzi z tą niefortunną pozycją na mapie geopolitycznej? Samo w sobie to nie jest minusem. Jest do ogarnięcia -- i może być plusem. Łączenie Wschodu z Zachodem pozwala na
Cicho nie przerywaj wypoczkom x)
@arturpalo: No ona to też jest chyba jakaś n---------a. Trzeba być chyba skończonym nieudacznikiem, żeby nie umieć odłożyć sobie kafla przez kilka lat pracy (zakładam, że ktoś idzie do niej dopiero po studiach magisterskich w wieku 24 lat). Przecież nigdy nie