Aktywne Wpisy

Atreyu +36
Ile kosztuje zabezpieczenie balkonu dla kota?
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
źródło: zabezpieczenie-balkonu
Pobierz
erebeuzet +690
#panstwozdykty
by zylo sie lepiej
by zylo sie lepiej
źródło: temp_file1744712565544407588
Pobierz

Jak ktoś chce pomóc, a nie jest #programista lub #programistaza15k to może zaplusować by podbić i może więcej osób znających się mi pomoże. Dziękuje bardzo.
#cplusplus #java #pascal #programowanie #it #pomoc #jestemnowynawykopieniewiemjaksietaguje
Zresztą nieważne. Moim zdaniem OP nie zna podstaw C++, a co najwyżej umie zrobić dodawanie liczb lub hello world. W przeciwnym razie nie formuowałby takiego posta.
@Kaczus2B: Serio? Piszesz o składni sterowanej wcięciami? Przecież wszędzie indziej te wcięcia i tak trzeba robić, a tu są przynajmniej usankcjonowane składnią. Pisałem trochę w django, to jest duużo lepsze rozwiązanie niż php, chyba pod każdym względem.
@MP0WER:
- Jak najwieksza kasa
- Praca zdalna <-- nie wiem chyba co to
- Wlasna
źródło: comment_hoOlSkUJmgYxn0TrYn9J1jSwTMeATM7N.jpg
PobierzNie wiem, czy juz jest pełen kurs,
Nie poradzę sobie na 1 roku samej matematyki.
Chciałbym 2 lata spędzić na jakiejś szkole policealnej graficznej i uczyć się samemu programowania.
Choć wolałbym iść do szkoły programowania... ale takiej nie ma :c
Jeżeli chodzi o samą umiejętność pisania i myślenia algorytmicznego, to jest SPOJ i MAIN. Na tym drugim
@ All. Ja się znów kładę. Może zrobię jakiś tag challenge o tym jak się uczę programować przez wakacje. Dodatkowa motywacja no i może wiele Mirkomatyków mi będzie pomagać.