Jeżeli biorę informatykę jako pierwszy kierunek studiów, to "informatyka i ekonometria" będzie dobra jako drugi kierunek (gdybym się nie dostał na informatykę)? Idąc w tym kierunku nauki da się jakoś taką wiedzę wykorzystać i zarabiać sensownie? #studbaza #polibaza #politechnika #politechnikabialostocka #pb
@Tojtek: pamiętaj idź na to co Cię interesuję ( ͡°͜ʖ͡°) żebyś przypadkiem nie kierował się zarobkami po studiach jako główne kryterium ( ͡°͜ʖ͡°)bo nie każdy może być programistą za 15 k miesięcznie
@PanAdolf: Informatyka jest na 1 miejscu w kolejności. Po prostu chcę coś sensownego ogarnąć na wypadek, gdybym się na informatykę nie załapał. Nie to, żebym miał kijowe wyniki - po prostu zabezpieczyć się trzeba. @isecross: Co polecasz dla umysłu typowo informatycznego, który nie ogarnia biologii i chemii zbyt mocno? ( ͡°ʖ̯͡°) Mechatronika na przykład?
@isecross: No tak, tylko że chcę wziąć coś jeszcze na wypadek, gdybym się jakimś cudem nie dostał na informatykę, która jest numerem 1 u mnie w rekrutacji. A nie chcę wybrać kijowego kierunku. ( ͡°ʖ̯͡°)
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
#studbaza #polibaza #politechnika #politechnikabialostocka #pb
@isecross: Co polecasz dla umysłu typowo informatycznego, który nie ogarnia biologii i chemii zbyt mocno? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mechatronika na przykład?