Aktywne Wpisy
SmugglerFan +275
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jfrost +155
Czy jakiś wykopowy lingwista (ze specjalizacją #alkoholizm) mógłby pomóc w przetłumaczeniu tej wypowiedzi na język polski?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Dzisiaj bonusowo do tych węży miałam jeszcze wyklute z jajek gekony i UWAGA UWAGA - jeże ;D Były w małych pojemniczkach i mieściły się tam "na styk". Jeże mogą mieć związek z gifem, którego wczoraj widziałam o ten, bo jeż w pojemniczku wyglądał bardzo podobnie, jak ten ;D
No i to tyle, musiałam się pożalić ;<
Żeby Wam smutno nie było, że bezpodstawnie wołam Was, to dorzucam bonusem filmik z karmienia malutkich agam. Dostały michę i BIEGNO! :D
Fanpage - Strona - Allegro
#agama #agamy #waz #wonsz #weze #jez #jeze #terrarystyka #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin #gadzibastion Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
@gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja @Cahir22 @Ranfun @Kodys @Queiroz @Jormungand @Turrsky @skrajnaa @Migfirefox: @foxmurder @nietopies @Maupolina @Pio23 @avible @kamdz: @nat89
Zrelaksuj się przed snem
@Saute: WENSZE. PS. przyszła do mnie po zakończeniu roku jakaś babka z mega niewychowanym dzieckiem. I mały debilek nie dosć, że gruby (na czipsach chowany), to jeszcze mówić nie umiał (a minimum 8-9 lat miał). Ciągle się "pieścił", nie mówił kompletnie poprawnie, a mama go nie poprawiała. Najlepsze co mówił, a raczej darł japę "MAMO, PACZ, WĄŻE!, WĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄŻE!!!"
Wiecej !
@dragon240994: ale to nie do końca koszmary, bo nie jestem tam jakoś mocno przestraszona, rano tez. Po prostu taki nieco dyskomfort, bo z wężami codziennie pracuje, nie mogę się doczekać, aż się w końcu wyklują, a tu takie buty ;<