Co trzeba mieć aby znaleźć laskę jak mój współlokator która gdy go odwiedza co tydzień lub dwa w weekendy:
- sprząta całe mieszkanie (poza moim pokojem) - robi zakupy na cały tydzień lub dwa poza żywnością łatwo psującą się - gotuje obiady - i wypełnia inne kobiece "obowiązki" ( ͡°͜ʖ͡°)
@elektryczny_mariusz: To jest normalna sytuacja, że laska sprząta przez pół weekendu mieszkanie w którym nie mieszka, a jej chłopak nie wie jak używać miotły czy mopa? Kolejne pytanie do #rozowepaski bo nie chce mi się w to wierzyć.
@berserka: Ty zawsze udzielasz odpowiedzi które nic nie wnoszą? @DUZEDmaled: ja cały czas obstawiam, że to z nią jest coś nie tak dlatego mirabelek pytam.
@Nieskalany_Mysleniem: odpowiedziałam Ci tylko... może lubi sprzątać? może żyjecie w takim syfie, że patrzeć nie może? może nie chce byście głodowali. a może go po prostu kocha i o niego dba. możliwości jest wiele.
@Nieskalany_Mysleniem: takie laski sa #!$%@? , nalezy trzymac sie od takich z daleko, niszcza one zycie tylko normalnym dziewczynom, od ktorych potem wymaga sie sprztania i gotowania
@Nieskalany_Mysleniem: proaty podzial obowiazkow: ona sprzata, a on nie;) Ja np gotuje (jak nie pracuje) a moj rozowy ogarnia jaskinie;) I tak uczowym pytaniem jest to kto za to wszystko placi;)
@Nieskalany_Mysleniem: Moim zdaniem takich dziewczyn trzeba szukać poza wielkimi miastami. Jak się odsieje lafiryndy z wioski to zostają grzeczne, ułożone dziewczyny których nie "zbajerowało" wielkie miasto i oczekiwanie nie wiadomo czego...
@Nieskalany_Mysleniem: Znalem kiedys taka. Jezdzila do faceta ktory traktowal ja jak ostatnia szmate, raz na tydzien jezdzila do niego na dwa dni, sprzatala mu cala chate, wliczajac takie rzeczy jak woskowanie podlog (sic!), gotowala na caly tydzien (mimo ze mieszkal z matka), dawala sie przerznac i wracala do domu. Hmmmm, a ja sie w niej zakochalem. Tak mocno jak w zadnej innej wczesniej. I ona o tym wiedziala. No i ogolnie
Polska ma dostarczyć myśliwce a USA już się od tego odcinają i mówią że to suwerenna decyzja czyli na poziomie NATOwskim nie zostało to uzgodnione. Moje pytanie jest zatem takie jak tam Panowie wiecie gdzie je macie, bo niedługo mogą być potrzebne?
Co trzeba mieć aby znaleźć laskę jak mój współlokator która gdy go odwiedza co tydzień lub dwa w weekendy:
- sprząta całe mieszkanie (poza moim pokojem)
- robi zakupy na cały tydzień lub dwa poza żywnością łatwo psującą się
- gotuje obiady
- i wypełnia inne kobiece "obowiązki" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo ta rzeczywistość wywołuje u mnie zadziwienie
#pytanie #logikarozowychpaskow i pewnie zaciekawi też #niebieskiepaski #tfwnogf
@Nieskalany_Mysleniem: on udaje jej faceta, ona jego kobietę i oboje mają spokój :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@DUZEDmaled: ja cały czas obstawiam, że to z nią jest coś nie tak dlatego mirabelek pytam.
może lubi sprzątać? może żyjecie w takim syfie, że patrzeć nie może? może nie chce byście głodowali. a może go po prostu kocha i o niego dba. możliwości jest wiele.
@Nieskalany_Mysleniem: Nie jest.
Ja np gotuje (jak nie pracuje) a moj rozowy ogarnia jaskinie;)
I tak uczowym pytaniem jest to kto za to wszystko placi;)
Wszystkie.
Tylko nie sa pozytywnie #!$%@?.
Poznalem kilka takich, instynkt pierwotny przez nie przemawia.
Bywaja mocno zazdrosne!
@Nieskalany_Mysleniem: Szczęście. ;)
Hmmmm, a ja sie w niej zakochalem. Tak mocno jak w zadnej innej wczesniej. I ona o tym wiedziala.
No i ogolnie