Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Koleżanka stwierdziła, że jak ubieram się w Pepco to jestem dla niej biedaczką ( ಠ_ಠ) pomimo, że łapie tam oryginalne koszulki Pepco za 15 zl
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?

Osoba ubierająca się w pepco
- Jest biedaczką 20.0% (619)
- Sklep jak sklep 80.0% (2481)
MokryWloch92 +8
jak wyjść z #przegryw z taką m0rdą jak moja? nie ma już dla mnie nadzieji #pokazmorde #logikarozowychpaskow

#wojna #polska #ukraina #rosja
Hipotetycznie jeśli rosja wypowie nam wojnę jutro o 4:30 rano, a ja mieszkam 30 km od kacapskiej granicy to czy mogę spodziewać się nadejścia frontu jeszcze w tej dekadzie?
Jeśli jakieś państwo chce dostarczyć myśliwce Ukrainie, z pewnością popieramy to, jeśli jest to suwerenna decyzja tego kraju — oświadczył Kirby.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@SoplicaTadeusz: witam Pana sąsiada. Myślę, że nie musimy bać się i trząść się.
Jest Pan pewien sąsiedzie? My już z rodziną tak trzecią godzinę siedzimy w kuchni i się trzęsiemy aż cały dom podskakuje
@SoplicaTadeusz: a to zależy, mieszkasz przed czy za kiblem? bo jak za to może być ciężko.
@mial85: zatrudniłem się w zbrojeniówce, powołanie mnie nie dotyczy
@mial85: chyba by mnie posralo zeby walczyc. jeszcze zeby mnie wyslali do jakiegos gownopola na ukrainie zebym walczyl za tamtejszych oligarchow. jesli maja mnie wziac do armii zeby ukraina byla wolna to sorry, ale wtedy moga ją ruscy spalić do golej ziemi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Absolutnie szczerze mówiąc, w takiej sytuacji prędzej spodziewam się przesunięcia linii frontu za Moskwę niż pod Twój dom.
Odpowiedz na pytanie
Mógłbyś mi powiedzieć dlaczego sądzisz, że mam łeb sprany propagandą? I dlaczego akurat po-pisowską, a nie np. propagandą konfederacji czy PSL?
@SoplicaTadeusz: Tak, pociski artyleryjskie zaczęły by spadać na twój rejon.
I to jest właśnie clue całego zagadnienia. Zgodnie ze stanowiskiem IPN, w styczniu 1990 roku, wydział 1 (wywiad PRL) został przejęty przez amerykańskiego
Teraz to mnie zagiąłeś, bo serio nie wiem czy to co piszesz to bait czy nie. Po tym właśnie poznaje się klasę baita czyli czy łatwo jest go odróżnić od poważnego wpisu.
Na wypadek jednak gdyby to nie była zarzutka zalecam odstawienie internetu na jakiś czas