Wpis z mikrobloga

@matcheek: @controll: @Ernest_: sam fakt, że techniczny międzynarodowy portal/serwis reaguje w jakikolwiek sposób na zmiany prawne w jednym kraju jest po prostu żałosny. Ciężko mi o konstruktywną krytykę, bo jedyne, co się ciśnie na usta to "ja p------ę". Ciekawe, czy z okazji dopuszczenia Kinder Niespodzianki do importu też zrobią nowe logo.
  • Odpowiedz
@ZydoskaPropaganda: ktoś podlinkował wypowiedź CEO StacOverflow albo kogoś w pobliżu i w takim kontekście to ma sens. Chodzi mi o postawy w stylu "LEL POKOLORUJMY LOGO TAKI KUL INDIE I DŻEZI NO NIE JESTESMY TAK TOLERANCYJNI A WY CO DALEJ HOMOFOBIA? JA W--------M TĘCZĘ NA LOGO" i tak dalej. Czuć "delikatne" wciskanie na siłę, co jest po prostu żałosne. To nie ma wpływu na funkcjonalność, więc czemu miałbym nie korzystać?
  • Odpowiedz
@ghostface: w sumie racja. Słowo normalność to najbardziej względne słowo chyba. Kompletnie nie wiem co może znaczyć, jedynie subiektywnie. Po prostu nie mogę pojąć dlaczego neutralny serwis, którego regulamin wymusza naturalność, promuje jakieś konkretne poglądy. Mało konsekwentne, nawet jeśli to decyzja właściciela serwisu. Mnie osobiście to denerwuje.
  • Odpowiedz